reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Citrus kochana jak dobrze, że mi przypomniałam o otrębach, akurat miałam w domu i jogurt i otręby więc zjadłam, w ciągu 15 minut byłam na kibelku:-) dziękuję!

Ullana ale miałaś poród, super, tylko pozazdrościć, ach jakbym chciała żeby mnie też to spotkało.

Kartagina
masz rację korzystaj z tego, że wszyscy za Ciebie wszystko robią, bo niedługo się to skończy.

George81 tylko nie przepracowuj się w tej pracy, skoro już musisz.

Nanulika, PolaTola ja też nie czułam to piątkowej wizyty jak mi Gin zakomunikowała, że mam skrócona szyjke.

Jak leże tak w łóżku to pierwszy raz od początku ciąży podsypiam w dzień. Obudziłam się bo zachłysnęłam się własną śliną!:baffled:

Mdła jak ja Ci zazdroszę pogody, krokusów itp kiedy u nas to nastąpi.

Łiiiiiiiiiiiii, właśnie przybyła do mnie przesyłka od BabyBoom :-) W ich konkursie na FB udało mi się wygrać kosmetyczną niespodziankę (nagradzali każdego, kto wziął udział, więc się opłacało :-D) iiiii dostałam przed chwilą. Paletę cieni do powiek Avonu w neutralnych odcieniach, a właśnie takich mi brakowało, bo choć cieni nie używam, to chciałam skompletować beże :-) Od razu mam lepszy humor! :-)

Ja o tej herbatce duzo dobrego juz na SR slyszalam.Ciekawe czy gdzies tu nabede?Zapytam w aptece i sklepie "naturalnm".
Dziewczyny u nas coraz piekniej!Juz krokusy,zonkile,sasanki kwitna.I te niebieskie "gwiazdki" tez!Od razu samopoczucie lepsze...
O spaniu sie nie wypowiadam.Dzisiaj mi sie snilo,ze siara mi fontanna leciala.Zadne wkladki nie pomagaly i kombinowalam zeby pampersem owinac :eek:

Jedyne co mi przychodzi do glowy to...DALEKO JESZCZE?

u mnie też są krokusiki i inne kwiatki, nawet moje lilijki wychodzą w ogrodzie, ale dziś w nocy znowu był przymrozek i boje się że wszystko pójdzie w ciul.

citrus powinnaś zobaczyć moja kolekcje cieni do powiek :D mogę bezpiecznie stwierdzić że nie brakuje mi żadnego odcienia, żadnego koloru :>

Citrus ciesze się razem z Tobą!
ja nie mam żadnych cieni, poprostu ne używam.
o tej herbatce z liści malin też słyszałam, ale czy to działa nie wiem. a smak (jak dla mnie) jest nie do przejścia.
sprzątnęłam tylko częśc domu i już nie mam siły. buuu

Bo Ty umiesz te wszystkie ładne rzeczy makijażowe, a mnie jedyne co wychodzi, to równa kreska eyelinerem i szminka na usta :-D :-(

Mówię Wam, to może śmieszne i żenujące, ale ucieszyłam się jak głupia, bo od samego rana tylko pochlipuję sobie ze złości, a tak to od razu minęło, jak ręką odjął! :-D

citrus - gratuluję :happy:
Ja nie wiem, co jest, ale jakich bym cieni nie użyła, to swędzą mnie powieki. Chyba mam jakieś uczulenie.

Framama - ja pranie powiesiłam i też padam...

Zazdroszczę Wam tych wszystkich kwiatków... U nas w ogródkach przyblokowych są przebiśniegi, ale takie marne jakieś.
Cały dzień dziś leje i leje i leje...ale pewnie to lepiej, niż gdyby sypało, bo pewnie byłoby ze 30 cm.
Rany, jak mi się chce spać:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry