reklama

Maj 2013 :):)

Citrus gratuluję!
Sembo chciałam napisać, że zazdroszczę, ale sama nie wiem czy umiałabym podjąć decyzję i wybrać który dzisiaj...
Fiołkowa u mnie sypie. Nie jakos mocno, ale jednak :baffled:

reklama
citrus gratuluję wygranej:)

Zapo u mnie sypie i to mocno! w dodatku ok 19 muszę wyjść z domu bo mamy z S spotkanie finalne z klientem. Czekam tylko teraz na niego z obiadem (zawijańce wołowe, kluski śląskie i buraczki), jemy i spadamy.... ale jak widzę to, co za oknem, to aż dreszcze mam! brr.....

hmmm.. krokusy, przebiśniegi... u mnie w ogrodzie bałwano-misiek stoi i macha do nas w szybę!!! i ani myśli się rozpuścić, trochę się tylko przechylił!:-)

cały dzień bym dziś spała... niestety nie mam otrębów.. spróbuję Actvie z rodzynkami bo od piątku nic to już lekkie przegięcie!!!! to chyba od jelit te bóle w dole brzucha ale wydostać się nic nie chce!!!!!:wściekła/y:

Kartagina, nie zazdroszczę tego zatkania :baffled: Mnie się wciąż płakać chce na myśl o tym, co przeżywałam miesiąc temu. Nigdy więcej nie chciałabym tego powtórzyć, a życzyłabym wyłącznie najgorszemu wrogowi :confused2: Może poproś męża, by Ci jutro kupił otręby w drodze do domu? Pijesz dużo?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry