reklama

Maj 2013 :):)

dziś nadszedł TEN dzień i muszę wyszorować piekarnik. Odkłądałam to miesiącami ale teraz już taki dym leci przy nagrzewaniu że musze to zrobić przed pieczeniem ciasta i babeczek na jutro ;/ macie jakieś sprawdzone porady?

reklama
Kartagina no i niech walczą, kasa zawsze się przyda.
Fiołkowa współczuję bólu i problemów z zębem.
Sembo ja uzywam takiego specjalnego środka do grila i piekarników. Jest mega żrący, ale czyści rewelacyjnie.

Muszę coś na obiad wymyslić a tak mi się nie chce.

A co do humorów to aż się boję co będzie potem. Jak zaczną mi szaleć, to może być jeszcze gorzej. Biedne te moje chłopaki, bo ryczę na nich okrutnie :-(

dokładnie ja też używam tych do grilla i na ogół zanim zaczynam czyścić trochę podgrzewam piekarnik - lepiej schodzi:)))

ja obiad mam dziś z głowy bo S gdzieś w trasie zje a w zamrażarce mam pierogi z truskawkami więc tylko ugotuję jak zgłodnieję...

fiołkowa ja już się nie martwię, wczoraj zdjęłam kombinezon dla malutkiej więc niech się dzieje co chce, choćbym i dziś miała rodzić!!!! tylko że jakoś mnie przeczucia łapią że ja naprawdę tego terminu doczekam, a już na pewno zdjęcia szwu i pessara w 37!:szok:

nie straszcie dziewczyny, ja się nastawiłam że lato będzie nie jak rok temu zimne itd ale jak 2 lata temu, ciepłe i słoneczne i mam same cieniutkie bluzeczki, i spodenki, 1 dresik i jakiś komplet cieplejszy na 62-68....

reklama
nie straszcie dziewczyny, ja się nastawiłam że lato będzie nie jak rok temu zimne itd ale jak 2 lata temu, ciepłe i słoneczne i mam same cieniutkie bluzeczki, i spodenki, 1 dresik i jakiś komplet cieplejszy na 62-68....

U mnie 2 lata temu było właśnie chłodne i deszczowe, a w zeszłym roku super pogoda dopisała :-D

Ja się już nie nastawiam. Będzie co ma być, choćbym na rzęsach stanęła i tak tego nie zmienię. Tylko pewnie folię przeciwdeszczową będę musiała kupić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry