Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zapominajka- mi wlasnie ostatnio w szpitalu to powiedzieli gdyz glowka u dolu dziala jakk korek i lagodzi wyplyw wod pupcia jest mniejsza i mozna stracic wiecej wod i przy nieprzychylnych wiatrach moze tez pepowina wyjsc
nawet jak glowkowe polozenie jest moze dojsc do wypadniecia pepowiny .Jesli dziecko jest wysoko i nie jest przyparte glowka do wchodu miednicy.Ale przy polozeniu posladkowym wieksze ryzyko.Dlatego mowi sie ze po odejsciu wod pogotowie albo samemu odrazu szpital...
Elajar- alez cudowne te Wasze bliźniaki aaaaaa!!!! Izunia ma tak rozkoszną minkę na foto, ze można ją schrupac.
A Tomuś jak mądrze patrzy. Cudowne szczęścia, niech Wam pięknie i zdrowo rosną, przynosząc ogrom radości każdego dnia
I wcale Ci się nie dziwię eklerka!!! Dobrze,że mamie się z urlopem udało.....
heh - i pomyśleć że my na polską służbę zdrowia narzekamy.... ehh...!
Moja mama z kolei wymyśliła dobry patent 10maja przyjeżdza do mojej babci czyli swojej mamy i tam będzie czekać na mój wypad na porodówkę Babcia mieszka 25km od Wro więc już rzut beretem
I na pierwsze dni przyjedzie nam pomóc...