reklama

Maj 2013 :):)

elajar - super że już w domu! i nie dziwię się że mało będziesz miała czasu na wszystko... Jeszcze Ania.. jest teraz w takim najgorszym wieku.. bo ma 2 latka, ja wspominam strasznie u Michala ten wiek. Dasz radę i zdrowka dla was wszystkich a maluchy niech sue chowają dobrze ;) dodaj jakieś zdjęcie. ;))))

reklama
Noirel jeszcze pol dnia przed Toba!Po tak zapracowanym poranku zycze zeby odpoczynek byl jeszcze przyjemniejszy! :-)

ALG wooow!Ale przezycie! :-) I to bylo Twoje pierwsze ktg?Super!Zycze zeby slowa poloznej sie sprawdzily!

wita was babcia Sembo mocząca spuchnięte nogi i dziergająca na szydełku oglądając Gordona Ramsaya :D

Eljar & Kaja - łii dzieciaczki w dom radość w dom, powodzenia dla was obu mam nadzieję że trudy opieki nad podwójnym szczęściem nie przytłumią waszego entuzjazmu :)
Co do romantycznej kolacji przy świecach to obawiam się że my takową mamy raz na tydzień więc raczej myślę żeby wyjsc gdzieś na miasto bo my prawie w ogóle nie jadamy w restauracjach (wg filozofii mojego męża nigdzie tak dobrze nie zje jak w domu więc po co płacić?)
Zapominajka - mam nadzieje ze juz razem z Matyldą :) daj znac kochana jak tylko się opamiętasz :P
U mnie dziś na obiad będzie grecko: Bifteki z pieczonymi ziemniakami i sosem tzatzyki, a na deser tort czekoladowo-bananowy z mascarpone :)

Mdła i się doigrałaś!! swoją drogą dziwne że takie regularne a nie czułaś za bardzo!!! super, coś ruszy!

Noirel nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę!!!!!!!!!!

Elajar jak fajnie w domku, co?? ukłądajcie się wszyscy bo plan dnia pewnie potrzebny żeby to ogarnąć

Kaja w odpowiedzi mocno cię ściskam i powodzenia życzę!!!

Jeszcze zapo do kompletu brakuje:-)

Dzięki dziewczyny :-D
Ja Wam powiem, że poszlam bardziej z nastawieniem, że sobie serducha dłużej posłucham i tak po prostu na sprawdzenie. A tu takie cuda :-D
Mimo twierdzenia poloznej mam nadzieję, że dotrzymam do maja bo to jednak ładniejsza data :-p

Cytryna będziesz mogła jak sobie odciągniesz mleko:-) kapusta nie wskazana. ale zaryzykować można. zjeść miseczkę, jak małemu nic nie będzie, to na drugi dzień zjeść jeszcze jedną!:-) a jak mu coś będzie to dowiesz się w nocy i więcej na kapustę nie spojrzysz!!

Leżę- CISZA.... wstaję-SKURCZ mnie łapie..... O W MORDĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry