Mdła
Fanka BB :)
Kartagina ale ja dzisiaj zadnego ktg nie mialam
Ja mialam tydzien temu.I wyszly mi tez regularne przepowiadajace.I powiedzialy mi polozna i lekarka,ze moge i za 3 godziny wrocic...
Dlatego pisalam ALG,ze trzymam kciuki zeby sie potwierdzilo.Chociaz jesli wolisz,kochana,maj to ja sie z tymi moimi kciukami nie narzucam
Ale ja nie mialam 100!Tylko kilka 80 i jeden 92% ;-)
Zrobilam pyyyszny obiad,nie chwalac sie.Pierwszy raz pieklam rybe ze swiezym czosnkiem niedzwiedzim i nie wiedzialam czego sie spodziewac.Rewelacja-jesli ktos lubi takie smaki i aromaty!Podalam z odrobina ryzu gotowanego z ziolami i salata w jogurcie.Ale ta salata mi nie bardzo
Tak sobie pomyslalam,ze najlepsza do tego bedzie salatka ze swiezego szpinaku.
Jeszcze troche i walke z "boczkami" czas zaczac
Kartagina mnie sie brzuch tylko napina jak siedze.Jak wstaje normalnie bolesne skurcze mam.Takze spokojnie-bez panikow.Mozna tak przezyc i 1,5 tygodnia.Kto da wiecej?
Sembo to moze wymyslisz jakas mila knajpke specjalizujaca sie w kuchni,w ktorej Ty sie nie specjalizujesz?Zeby bylo cos nowego?To wtedy nie bedzie mial porownania!
Ja mialam tydzien temu.I wyszly mi tez regularne przepowiadajace.I powiedzialy mi polozna i lekarka,ze moge i za 3 godziny wrocic...
Dlatego pisalam ALG,ze trzymam kciuki zeby sie potwierdzilo.Chociaz jesli wolisz,kochana,maj to ja sie z tymi moimi kciukami nie narzucam
Ale ja nie mialam 100!Tylko kilka 80 i jeden 92% ;-) Zrobilam pyyyszny obiad,nie chwalac sie.Pierwszy raz pieklam rybe ze swiezym czosnkiem niedzwiedzim i nie wiedzialam czego sie spodziewac.Rewelacja-jesli ktos lubi takie smaki i aromaty!Podalam z odrobina ryzu gotowanego z ziolami i salata w jogurcie.Ale ta salata mi nie bardzo
Tak sobie pomyslalam,ze najlepsza do tego bedzie salatka ze swiezego szpinaku.Jeszcze troche i walke z "boczkami" czas zaczac

Kartagina mnie sie brzuch tylko napina jak siedze.Jak wstaje normalnie bolesne skurcze mam.Takze spokojnie-bez panikow.Mozna tak przezyc i 1,5 tygodnia.Kto da wiecej?
Sembo to moze wymyslisz jakas mila knajpke specjalizujaca sie w kuchni,w ktorej Ty sie nie specjalizujesz?Zeby bylo cos nowego?To wtedy nie bedzie mial porownania!

taka piekna pogoda to chociaż na taras i z powrotem się przejdę. Na razie leki chyba działają bo skurcze się wyciszyły. Tzn mam od czasu do czasu jakieś twardnienie ale wydaje mi się, że to bardziej jak mała się silnie rozpycha niż jakieś mocne skurcze. Jeszcze tydzień wytrwać i mogę rodzić