Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Całą ciążę bałam się tego bólu jaki mnie czeka i powiem Wam szczerze, że byłam przekonana, że kobiety tak krzyczą na porodówkach bo boli je podczas porodu krocze, które się rozrywa 
To Ja mogę rodzić ! :-)". Haha zobaczymy, jak to będzie w rzeczywistości.
A ja jednak wolalabym uniknac dodatkowych stresow! 

Cytryna chyba wszystkie sie tego boja!Boje sie,ze trafie na przeciwniczke lewatywy na porodowceA ja jednak wolalabym uniknac dodatkowych stresow!
A krzyk na porodowce to nasz naturalny srodek przeciwbolowy!I na SR o tym tez powinni mowic.Nie trzeby sie drzec w nieboglosy ale uruchomienie glosu oslabia bole.
Cytryna luzJa jestem na przykład przekonana, że w trakcie porodu się obsikam i obsram. W moim przypadku byłoby to całkiem normalne, w końcu jestem Człowiekiem-Błaznem...![]()
, pytałam położnej podczas wizyty i mówiła, że to zdarza się co drugiej więc personel pewnie przyzwyczajony
bo inaczej to czlowiek jak ten tlumok by chodzil.Calkiem zielony...No to moge spac spokojnie.Wiem,ze w UK nie robia i czytalam,ze w Pl tez czesc poloznych nie chce.I balam sie jak tutaj jest