Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kurczę zostawić forum na chwilę i problem za rodzącymi nadążyć ! Super, że się dzieje. Oczywiście zazdroszczę, bo ja jakoś po 7 h z synkiem na dworze jakoś rodzić nie zaczynam Skurcze, które mam jak na razie to tylko mnie nieźle potrafią rozbawić.
o matko i córko zostawić Was na parę dni to rozpakowujecie się masowo Ja jeszcze nie mogeeeeeee. Mdła babcia the best:-)
W poniedziałek ostatnia wizyta u ginka:-) ciekawe co mi wywróży;-)
O ludzie, czy wy się dobrze czujecie? Takie tempo rozpakowywania nadajecie, że aż człowiekowi oczy wychodzą z orbit .
Ja dla odmiany dzisiaj biegam na spotkania z porcelaną. Cały dzień, na dwie strony . Aż strach z domu wychodzić...
EDIT: dziewczyny, popełniłam zbrodnię i założyłam wątek do którego nasze rozpakowane majówki mogą wklejać zdjęcia swoich pociech
citrus,a masz jakieś skurcze, czy inne objawy porodu? czy ty jeszcze bierzesz fenka?
nie wiem czy wiesz ze niektóre na blogu przewidywały ci poród na wczoraj i dziś
Fenka biorę, bo się już po ukazaniu postu okazało, że szwu mi nie zdejmą w poniedziałek (ten przedwczoraj). Dopiero jutro mam nadzieję dostać się do mojego lekarza prowadzącego i się dowiem, czy już odstawiać, czy dopiero w niedzielę, no i czy mi zdejmie szew. Objawów zero, a nie kontrolowałam tego, kto jak obstawiał, bo bym oszalała Dowiem się po fakcie, kto trafił