• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Nia wody płodowe o zapachu bananów.dobre!:-D
Kartagina współczuje. pamiętam ten ból, nie do opisania.czułam,az na kręgosłupie ,aż wreszcie się poddałam.
Natalia jesteś niemożliwa.
NOirel ładna pamiątka. no i wizyta udana.zazdroszczę ,ze już niedługo będziesz tulić Kacperka.

hah mam forum na komie co prawda kiepsko się pisze ale zamiast drzeć gębę i poniewierać męża będę wam pisała relację na żywo haha
ciekawe jak natalii, nie pisała dawno może już wyskakała dziecko z siebie :P
muszę kurde opier^&lić znajomych na FB co chwilę udostępniają jakieś niby-akcje wsparcia przeciwko aborcji, z jakimiś mega drastycznymi zdjęciami od których jest mi słabo albo chce mi się wracać, albo jeszcze gorzej śnią mi się potem ;// Jestem wrażliwa na widok martwych płodów, a nawet nie mam jak przewinąć tego bo sie poprostu nie spodziewam takich rzeczy jak wchodzę na FB ;/

zapo a ciebie też tak cycki bolą?? bo moje to zmasakrowane do reszty. zaciskam zęby z bólu przy pierwszym zassaniu małej...
!
trochę tak, ale tragedii jeszcze nie ma. Posiłkuję się kremem do brodawek. Przy iggym było znacznie gorzej.

Dorian robi sobie z moich lizaka ,mamy ubaw popachy z moim ze jak on go bierze i przytula jak jest glodny to szuka mu cyca na twarzy :-D:-D wszystko co gole to cyc :-D ...
u nas podobnie. Odruch szukania włącza się automatycznie po wypuszczeniu cycka zpaszczy.
Ja się tylko zastanawiam jak długo będę za smoczek robiła. Fiołkowa czy ty aby dotrzymasz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry