reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
Aska ...znowu powiem ze i ja tak mialam:-) na dzien przed porodem.Wiec wiesz;-) chwila.moment:-)
Mdła
Dzien dobry dziewczynki!
Przejrzalam wiesci ze szpitala-woooow ale sie dzieje! :-) My troszke zabiegani organizacja od nowa wszystkiego w domu.Doba ma na moj gust jakies 4-5 godzin za malo.Zoltaczka w normie-nie musimy nic robic.Ja naswietlam mala pod oknem dachowym i z tego co widze od wczoraj jest coraz mniej zolta
Za to przyplatal sie jakis katarek,utrudnia jej oddychanie(przyszedl z przedszkola,jak przypuszczam
) Znalezlismy pediatre dla dziewczynek.Mamy juz terminy szczepien poumawiane.
Generalnie jest super tylko brakuje czasu.Jakos dajemy rade.Malutka ladnie je-chociaz w dzien dosc czesto
Przejrzalam wiesci ze szpitala-woooow ale sie dzieje! :-) My troszke zabiegani organizacja od nowa wszystkiego w domu.Doba ma na moj gust jakies 4-5 godzin za malo.Zoltaczka w normie-nie musimy nic robic.Ja naswietlam mala pod oknem dachowym i z tego co widze od wczoraj jest coraz mniej zolta

Generalnie jest super tylko brakuje czasu.Jakos dajemy rade.Malutka ladnie je-chociaz w dzien dosc czesto

edyta_o17
hej poranne ptaszki. Ja tak ja wy już wstałam. o dziwo nic mnie dziś puki co nie boli- a do kibelka w nocy 3 razy ale za to w ciągu dnia to nawet nie do zliczenia.
u nas pochmurno ale nie pada więc może potem sie poprawi. idziemy z rodzinką na majowkę więc oby tylko nie padało. wieczorem jakas zabawa" potupajka" trzeba iść i sie poruszać może coś powoli się rozkręci
bo jak bede siedziała bezczynnie to do czerwca nic sie nie ruszy.
Ciekawe jak tam cytryna?? dawała znać??
u nas pochmurno ale nie pada więc może potem sie poprawi. idziemy z rodzinką na majowkę więc oby tylko nie padało. wieczorem jakas zabawa" potupajka" trzeba iść i sie poruszać może coś powoli się rozkręci
Ciekawe jak tam cytryna?? dawała znać??
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cześć i czołem.
U mnie też pogoda do bani. Ani wyjść, ani nic. Nie wiem gdzie to słońce się chowa, ale jak znajdę to wywlekę i na amen przekleję.
Jak dla mnie to się u ciebie zaczyna. Poproś gina po tym ktg o badanie.
Aśka Gabi też już mogłaby wyjść.
A ja mam chyba jakiś małżeński kryzys. Nic tylko wyć...
U mnie też pogoda do bani. Ani wyjść, ani nic. Nie wiem gdzie to słońce się chowa, ale jak znajdę to wywlekę i na amen przekleję.
czesc dziewczyny,
w Wawie dupnie ,ciągle pada deszcz. i jak tu cieszyć się z majówki?
nie mogę spac,brzuch boli jak na okres, ból pleców promieniuje od krzyża w dół.mam wrażenie ,że zaraz dostanę mega okres.
meczy mnie to strasznie! bo az mnie budzi ten ból.
Kessy,eklerka do porodu marsz![]()
Jak dla mnie to się u ciebie zaczyna. Poproś gina po tym ktg o badanie.
Aśka Gabi też już mogłaby wyjść.
A ja mam chyba jakiś małżeński kryzys. Nic tylko wyć...
marciosz
Dzień dobry.
Dzisiaj postanowiłam się wyspać i jak mnie znowu wieczorem złapały te stawiania brzucha to wzięłam dwie nospy, wypiłam meliske i poszłam spać. Udało się! Wyspałam się choć oczywiście siku było 3 razy.
Jejku... jak tak czytam o Waszych dzieciaczkach to mi się płakać chce, tak bardzo bym chciała już Maluszka przy sobie
Kessy i eklerkkka... spoko mnie też czeka zapewne Wasz los wiecznie oczekujących . Ale trzymam kciuki żeby Was już tak dzieciaczli nie torturowały.
Co to za pogoda ?! ja pierdziele....
Dzisiaj postanowiłam się wyspać i jak mnie znowu wieczorem złapały te stawiania brzucha to wzięłam dwie nospy, wypiłam meliske i poszłam spać. Udało się! Wyspałam się choć oczywiście siku było 3 razy.
Jejku... jak tak czytam o Waszych dzieciaczkach to mi się płakać chce, tak bardzo bym chciała już Maluszka przy sobie
Kessy i eklerkkka... spoko mnie też czeka zapewne Wasz los wiecznie oczekujących . Ale trzymam kciuki żeby Was już tak dzieciaczli nie torturowały.
Co to za pogoda ?! ja pierdziele....
Ostatnia edycja:
sembonzakura
Dobry, w Anglii dalej słonecznie i ciepło
Teraz nam się zaczyna długi weekend
Oczywiście mój jutro też giba do pracy na nadgodziny
dzięki Bogu że w poniedziałek nie może bo pewnie też by polazł. Wiem że kasa jest nam teraz bardzo potrzebna ale czasem bym chciała sobie kupić jego czas zamiast czegoś, tak to cały tydzień w biegu ...
m
Noc-bajka, wstałam raz na siku i to bardziej z przyzwyczajenia niż potrzeby. Młoda się jakoś w nocy w górę przesunęła czasem mam wrażenie że ona jakieś chore akcje mi odczynia po kształcie mojego brzucha. Powinna mieć już nieźle ciasno tam
kessy+eklerkaa kurde żal mi was, pewnie każda z was liczyła że urodzi przed terminem, takie czekanie musi bardzo wkurzać, ja pewnie też bym była ładnie rozdrażniona, weźcie idźcie się seksić i po schodach biegać, może ruszy coś
mam nadzieję że wyspiarskie powietrze nie działa tak na dzieci bo wtedy i ja mam przekichane :>

m
Noc-bajka, wstałam raz na siku i to bardziej z przyzwyczajenia niż potrzeby. Młoda się jakoś w nocy w górę przesunęła czasem mam wrażenie że ona jakieś chore akcje mi odczynia po kształcie mojego brzucha. Powinna mieć już nieźle ciasno tam
kessy+eklerkaa kurde żal mi was, pewnie każda z was liczyła że urodzi przed terminem, takie czekanie musi bardzo wkurzać, ja pewnie też bym była ładnie rozdrażniona, weźcie idźcie się seksić i po schodach biegać, może ruszy coś
eklerkaa
Witam się z rana oficjalnie w 41 tyg ;/ Tak potwierdzam w UK bardzo słoneczne od kilku dni
Mała glizda nadal sędzi i nic ją nie da sie wygonić hehe. Ciekawe która następna?
)
żółta &&& za was i wychodzić szybko ze szpitala bo tak smutno bez Ciebie na forum .
No i co tam u Natali i jej Aduśki?
żółta &&& za was i wychodzić szybko ze szpitala bo tak smutno bez Ciebie na forum .
No i co tam u Natali i jej Aduśki?
Ostatnia edycja:
aniaczek
Witajcie!
Kasienkadg to miejmy nadzieję, że my też trafimy lepiej
Spokojnie w tej pizzeri żebyś nie urodziła między podawaniem pizzy ;-)
Współczuję Wam tych hemoroidów, ja odpukać nie mam i obym się nie nabawiła.
Framama mnie w nocy też dziś bolał brzuch jak na okres i promieniowało do kręgosłupa, nawet 3 razy mnie tak złapało od góry brzycha i szło w dół. Teraz pije kawkę i cisza. Fajnie, że chodzisz na te ktg to stale jesteś pod kontrolą. Ja jak nie urodzę do 10.05 mam dzownić do mojej Gin. Luźną kupę mam od jakiś 4-5 dni już, a o siku to nie wspomnę co chwikę. Z Twojego opisu możesz być jedną z następnych
Mdła fajnie, że tak dobrze sobie radzicie i jaka organizacja.
Kessy i Eklerkka no trzymam kciuki za szybkie rozpakowanie, mogłbyście sie już ruszyć ;-)
U mnie pogoda pochmurna i mokra, nawet na spacer nie chce się iść, może się jeszcze rozpogodzi.
Zapominajka a co tam się dzieje? Może to chwilowe, natłok obowiązków, nowa sytuacja w której nie możecie się jeszcze odnaleźć.
Kasienkadg to miejmy nadzieję, że my też trafimy lepiej

Współczuję Wam tych hemoroidów, ja odpukać nie mam i obym się nie nabawiła.
Framama mnie w nocy też dziś bolał brzuch jak na okres i promieniowało do kręgosłupa, nawet 3 razy mnie tak złapało od góry brzycha i szło w dół. Teraz pije kawkę i cisza. Fajnie, że chodzisz na te ktg to stale jesteś pod kontrolą. Ja jak nie urodzę do 10.05 mam dzownić do mojej Gin. Luźną kupę mam od jakiś 4-5 dni już, a o siku to nie wspomnę co chwikę. Z Twojego opisu możesz być jedną z następnych
Mdła fajnie, że tak dobrze sobie radzicie i jaka organizacja.
Kessy i Eklerkka no trzymam kciuki za szybkie rozpakowanie, mogłbyście sie już ruszyć ;-)
U mnie pogoda pochmurna i mokra, nawet na spacer nie chce się iść, może się jeszcze rozpogodzi.
Zapominajka a co tam się dzieje? Może to chwilowe, natłok obowiązków, nowa sytuacja w której nie możecie się jeszcze odnaleźć.
reklama
Witam się i ja. U nas też tylko pada i pada i pada...
Siku 2 razy w nocy było ale spalo się ok. Czuję się też ok. Nie wiem skąd mnie nachodzi ostatnio to dobre samopoczucie! ?
Zaczynam 38tc jupijajej!
No co? Zawsze to bliżej niż dalej
Aska, Framama-ja tam słabo obeznana ale chyba dziewczyny mają rację
juz tuż tuż! 3mam kciuki!
Eklerka, kessy - za was też! W końcu ile można się turlac?
Sembo a tobie pogody zazdroszczę! Bo przy tym super samopoczuciu to mnie nosi ale ten deszcz zaraz sprowadza na ziemię, wrr!
A nasze rozpakowane jak tam?
Mdla widzę szaleje,
Noelle stoicki spokój,
Kaja zaprawiona w boju suknie ślubną kupuje
a właśnie-dla bliźniaków masz już weselne kreacje? 
Zapo-co się dzieje? Jaki kryzys? ! Dobrze będzie!
Ciekawe jak cytryna po nocce
Idę robić kawę; )
Siku 2 razy w nocy było ale spalo się ok. Czuję się też ok. Nie wiem skąd mnie nachodzi ostatnio to dobre samopoczucie! ?
Zaczynam 38tc jupijajej!
No co? Zawsze to bliżej niż dalej
Aska, Framama-ja tam słabo obeznana ale chyba dziewczyny mają rację
Eklerka, kessy - za was też! W końcu ile można się turlac?
Sembo a tobie pogody zazdroszczę! Bo przy tym super samopoczuciu to mnie nosi ale ten deszcz zaraz sprowadza na ziemię, wrr!
A nasze rozpakowane jak tam?
Mdla widzę szaleje,
Noelle stoicki spokój,
Kaja zaprawiona w boju suknie ślubną kupuje
Zapo-co się dzieje? Jaki kryzys? ! Dobrze będzie!
Ciekawe jak cytryna po nocce
Idę robić kawę; )
Podziel się: