reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
hej

ja tylko na chwilke

po chrzcinach....
dzieciaki w kosciele cala msze przespaly, potem byla imprezka na wiose u moich rodzicow...tez prawie cala przespaly...i teraz tez juz spia...po prostu ANIOŁKI :)

jestem mega zmeczona, wiec zmykam

sembo mama na Dzien Matki :)

Hej dziewczyny!!!
Elajar - ja chce takiego aniolka jak Twoje :)

ja nadal w dwupaku.... :(((( Mojego dziecka nie wzrusza Dzien Matki! dostalam wprawdzie bukiet roz niby od niego ale ja juz chce rodzic!!!! Ciagle licze ze z tych lekkich i nieregularnych skurczy cos sie rozkreci!!!!! A tu lipa :(

a co u Was dwupaki??

niestety u mnie też jeszcze porodu ni widu, ni słychu, podobnie jakieś tak skurczyki, trochę bóli krzyżowych, ale nieregularne, przemijające itp. no nic, we wtorek wizyta, ktg tradycyjnie, a za tydzień jak się nic nie ruszy indukcja, i coś mi mówi, że tak właśnie się skończy; rany, nie sądziłam, że tak się będę niecierpliwić, heh...

Wszystkim Mamusiom jeszcze rzutem na taśmę przed północą wszystkiego najlepszego :-)

Hej;
ja nie mam kiedy pisać. Ptysia bez przerwy na cyckach wisi.

Mysiak szybkiego powrotu do formy!

Elsa może masaż szyjki? Mnie pomógł przy pierwszym :tak:

Dzien dobry dziewczyny!
ja nadal w dwupaku wrrrrrr :/ A w nocy juz prawie jechalismy na IP bo przez godzine mialam regularne skurcze. Po rozmowie z polozna (odbierala porod i slyszalam wrzaski tej kobiety!!!) zarzylam 2 nospy i na godzine do wanny. Po tym skurcze zaczely sie uspokajac :(

szkoda bo juz chcialabym miec porod za soba!!!!! Pomarudzilam troche, ale juz na prawde mam dosyc....

Elsa może masaż szyjki? Mnie pomógł przy pierwszym :tak:
obawiam się, że mój gin jest za bardzo naturalnymi metodami i masażu mi nie zrobi, chyba że trafię do szpitala, to wtedy może coś z tym podziałają

PolaTola a mi mówiono, żeby już nie brać żadnej nospy i pozwolić, by się wszystko rozkręciło, ewentualnie wanna lub prysznic, by sobie ulżyć

Mysiak witaj w domu i zdrówka :)

heh, zobaczymy co dzisiejszy dzień nam przyniesie

reklama
Dzień dobry;
weekend się skończył i wyszło słońce.
Iggy chory, i nie wiem czy robić Ptysi szczepienia w związku z tym.

Pola trzymam &&&& może się rozkręci.

Elsa no szkoda. Ale jak mówią co się odwlecze to nie uciecze...

Do góry