• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Mdla, ale sie usmialam ;) dziekuje za poprawe humoru podczas baby bluesa ;)

polozna wpadla jak burza, obejrzala synka i wypadla. Powiedziala ze wszystko jest OK - zoltaczki brak, pepek ladnie wyglada i niedlugo powinien odpasc, bla bla bla Smieszna babka :)

reklama
Zapo - chcesz powiedzieć, że LOVI ciągnie??? :) ja tą moją medelę trzymam od Mili :P i nawet nie chce sprzedawać szajsu komuś innemu... ale jakoś zraziłam się do laktatorów i żal mi wydać kolejnej kasy na kolejne "gooow.." :)
:rofl2:

Ale to w ogóle porównania nie ma. Lovi ma większą moc, choć wg mnie jest przy tym o niebo delikatniejszy. Ja jestem zachwycona. Też ma mozliwość regulowania mocy ssania, 2 poziomy ciągnięcia do tego płytkie i głębokie.

cześć dziewczyny,

mam do was pytanko: co byście poleciły na trądzik niemowlęcy? od kilku dni Bąbelkowi pojawiły się krosteczki na policzkach i nie wiem czy mam smarować mu buźkę czymś czy mycie w Oilatum wystarczy:eek:

Aśka,
rozwalłaś mnie z tym kabelkiem:-D niezła jesteś agentka:tak:

j-ulka - jak Antek miał trądzik nasz lekarz polecał tylko Oilatum, bo twierdził, że i tak samo zniknie do miesiąca. Położna zaleciła jeszcze kąpiele "w krochmalu", ale do mnie jakoś to nie przemawiało... Pediatra miał rację - samo znikło :tak: Teraz Filip też ma trochę krostek na policzkach i nic z tym nie robię prócz kąpieli w Ollatum - no i jeszcze duuużo spacerów, bo po każdym buźka wygląda o niebo lepiej :tak:

Ha!My mamy w domu 2,starego kota i mlodego psa(w zasadzie suke).W chwilach kryzysu mawiam:a moze jeszcze swinke morska i 2 papuzki? :-)

U nas lato.Dzisiaj termometr w sloncu wskazal 38°C i nie spodobalo mi sie jego zachowanie :no: Nie mam problemu z tradzikiem tylko potowki.Mozna pomylic niby ale wyczytalam,ze tradzik wystepuje tylko na twarzy a u Malizny krosteczki pojawily sie na karku,pozniej buzia i troche dekold.I potwierdzam z cala stanowczoscia rady oloznej:kapiele w krochmalu dzialaja cuuuda! Malizna niestety jest raczej zimnolubna i nie moge sie doczekac kiedy problem z potowkami zniknie sam.Na dobre...

Wiele bym dala,powiem Wam szczerze,zeby ktos zrobil zdjecie mojego,niewatpliwie,niezmiernie inteligientnego wyrazu twarzy kiedy otworzylam tej poloznej drzwi zakryta recznikiem...:-D Albo chociaz zrobic jej zdjecie kiedy jej oczom ukazala sie moja dodatkowa suszarka pokojowa :-D Fajnie bylo.A kot byl nianka niezastapiona.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry