Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A wczoraj wchodze do nich:Malizna lezy na sroku lozka a Mloda w sukience "fruwa" nad nia z rozdzka,puszcza banki i obdarowuje ja talentami
ze niby "Spiaca krolewna" 
W poniedzialek powinno wrocic wszystko do wzglednej normy.To bede czesciej.Cześć baby
Nie było mnie kilka dni ..... latanie ;-) budowa ehhhh zachciało nam się ;-)
Dziś byłam w pracy z malutką :-) wszystkie "ciotki" wyściskały Gabi :-) Fajnie byłoAle jakoś nie chce mi się tam na razie wracać
![]()
Hej matki..jakoś nie mam ostatnio czasu do was napisać...młody jakiś absorbujący....tylko by się bawić chciał z mamą... małżowy mój miał jakiś zabieg na powiece bo mu sie jakiś tłuszcz lub ropa zebrała więc od dziś jest na l4..jak się cieszę...choć trochę mnie odciązy ..bo też jak większość z was całymi dniami sama...
pogoda dziś fatalna..ja meteopata padam na pysk... nie wiem ile wy kaw pijecie..ja chyba wypiję drugą...oczywiście pytanie do tych cycujących...bo te mm mągą do oporu...
a jeśli chodzi o rady od rehabilitantki...nie podnosić maluchy pod paszki...bo utrwala się odruch ramionek do góry... mojemu Jaśkowi jeszcze się nie obniżyły i się martwię..wygląda jakby nie miał szyji... a jak to u waszych maluchów wygląda...? zaleciła żeby przy zwykłej pielęgnacji dziecko dużo turlac z lewej do prawej...żeby uczyło się balansu i równowag... no i pokazała jak prawidłowo nosić i podnosić...ale to ciężko opisać...
Jutro następna wizyta więc może coś owego się dowiemy....
Zapisałam też młodego do neurologa...ale dopiero wolny termin na 13.09 ..więc troszkę jeszcze poczekamy...
wymyśliłam sobie remont...tzn bardziej odświeżanie mieszkania...skoro chłop w domu trzeba go wykorzystać...
Ja okresu jeszcze nie miałam...tzn miełam jakieś krwawienie ok 6 tyg ale od tamtej pory cisza....
Filipiamamo zdrowia!!!
Ja swojego młodego nie przyzwyczajałam do basenu..poszlismy na żywioł i było super...
Hhehehehe dobreDziś szczepienia. Kurcze jeszcze nawet z domu nie wyszliśmy a ten juz marudzi. Co to ma być? jakiś jasnowidz? :/