Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witajcie dziewczyny
Chyba przyłączę się do Waszego wątku, bo razem raźniej.
Jestem w 8 tc, jak byłam na pierwszej wizycie w piątek, to maluch miał 14,5 mm i serce biło dzielnie
Niestety jestem już po "przejściach" - pierwszą ciążę straciłam, druga ma już 2,5 rokuTrzecia...
Mówiłam mojej lekarce, że miałam maleńkie niteczki krwi w wydzielinie, ale stwierdziła, że nic złego się nie dzieje, tyle, że wczoraj to się zwiększyło i jestem na Luteinie... Do tego właśnie kończę antybiotyk i chodzę na płukanie zatok, bo dopadło mnie zapalenie...
No nic, wyżaliłam się, może będzie mi lepiej
Mam nadzieję, że się szybko poznamy i razem przeżyjemy te 9 miesięcy![]()
Fiołkowa, trochę mnie uspokoiłaśja na szcescie narazie nie wiem co to zgaga, bo nigdy w sumie mi jakos nie dokuczała, nudnosci i wymiotów też narazie nie mam i oby tak dalej, ale to dopiero 5 tydz 5 dzień wiec wszytko sie może zdarzyc...

co do piersi to mnie bolaly jeszcze jak nie wiedzialam nawet ze w ciazy jestem i tak zostalo do teraz, bol a najbardziej wieczorem dokucza:-(pozatym nic, kompletnie nic, objawy juz przeszly po tygodniu meczenia mdlosci teraz jest oki mam nadzieje ze tak zostanie, tyle ze placzliwa jestem jakas
ale to chyba w normie
![]()

Moja gin zaklada karte jak pojawia sie serducho![]()