ewcia.83
Fanka BB :)
Hej.
Mdła a jaki jest zwiazek miedzy Twoim PJ a zostawaniem babci z Malizna?
Fifowa wrzucaj zdjęcie lub link do nowej bryki Fi. Ty jak Ty ale niech Fi sie przyzwyczai i pierwsze słońce wyjdzie
Ja po 9 miesiącach nie bardzo z jeżdżeniem, szczególnie jak w sklepach nie ma drzwi z czujką
także no stress kobieto.
Mdła a jaki jest zwiazek miedzy Twoim PJ a zostawaniem babci z Malizna?
Fifowa wrzucaj zdjęcie lub link do nowej bryki Fi. Ty jak Ty ale niech Fi sie przyzwyczai i pierwsze słońce wyjdzie
Ja po 9 miesiącach nie bardzo z jeżdżeniem, szczególnie jak w sklepach nie ma drzwi z czujką
Już raz w święta się ścięłam z ojcem o to. Aż dziwnie mi było bo to był pierwszy raz jak w ogóle coś śmiałam mu powiedzieć. No a wracając do ubioru to jak ja miałam go wczoraj ubrać, jak na dworze prawie 10 stopni, świeci słońce, wiatru nie ma, a on w kurtce zimowej, bluzce na długi rękaw, czapce, spodniach i rajtuzach? Dla niej to było za cienko ubrane... Tak, najlepiej w kombinezonie i tak do lata niech biega.
Wszystko super tylko...nie zrobie prawa jazdy jesli nie pojde do pracy!To ci klops.Wsciekla jestem przeokrutnie.Dobrze,eze B nie ma w domu.Zanim wroci to ochlone troche...Nosz cos mnie trafi!Kolejny rok(ponad zreszta bo przedszkole od wrzesnia 2015!) ?! Nie ma mowy.Jakos to bedzie.Cos wymyslimy.Moze tez mamie sie odmieni.Ale jak ona taka niestabilna to ja nie wiem czy moge naprawde na nia liczyc????
;-)