Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Zapominajka dzisiaj o tym myslalam o moderatorze
Ja tez mam dola do wizyty 6 dni i coraz wiekszy strach piersi juz mnie tak nie bola wogole moze zdeka sa napiete
Witajcie ciężaróweczki :-) Dołączam się do mamusiek majowych z moimi II kreseczkamiTo moja druga ciąża (pierwsza jest właśnie w przedszkolu hi hi), obie planowane, tyle, że tym razem gola strzeliliśmy z TŻem za pierwszym posunięciem, że się tak wyrażę
Zrobiłam już jedną betkę z krwi, jutro powtórka, i dopiero potem będę się umawiać do gina.
Generalnie nie będę zbyt częstym gościem na forum, bo z doświadczenia z I ciąży wiem, że zdecydowanie zbyt często ciągnie mnie do smutnych wątków i tylko niepotrzebnie się dołowałam i stresowałam. Teraz jestem bardzo wyluzowana i chcę utrzymać ten stan do samego porodu
Pozdrawiam Was serdecznie dziewczynki i wszystkim życzę spokojnych 9ciu miesięcy!
Ja nie ogarniam moderacji, zresztą nawet odpadam, bo magisterkę mam w tym roku i urwanie dupy, za dużo "pisemnych" obowiązków na głowie, plus trzy blogi - nie dam rady ;-)
K**wa, jak ja do pracy dojadę, skoro się czuję jakby mnie ktoś wyrzygał?![]()