Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nocka spoko.Tylko na autopilocie wzielam do lozka i nie wiem o ktorej...
Ostatnie odkladanie pamietam o 3.A pozniej juz byla w lozku i bylo rano 
Szczerze mówiąc to dobrze Wiolonczela że nawiązałaś, bo Rosomaki pewnego dnia przybylas zabilas nas pytaniem, nie oferując zadnej informacji w zamian. Nie traktuj nas jak wikipedie ale jak znajome. Ja wiem ze trochę głupio ze to forum jest takie publiczne. Czasami jak ponajezdzam na m. czy innych to sobie myślę, że przecież oni mogą to przeczytaćno ale co tam
My się usypiamy. Dziec tez popołudniu jakiś dziwny. Cos bylo jakoś inaczej choć nie wiem co
Wiolonczela ja najczęściej robie na samych warzywach. Jakoś przeraza mnie widok poracji rosolowej![]()
sory ze tak napisze z grubej rury ale moze ty lubisz sie zamartwiac o nic...taki wrodzony masochizm albo masz hipochondrie ukierunkowana na swoje dziecko...
Sie az uroczyscie zrobilo! 
Wyluzuj kobieto.Bo my tu w ogole na luzie raczej jestesmy.Jak ktoras sie spina to zaraz kubel zimnej wody na leb i juz chillout :-) Wiec zagladaj czesto,pisz duzo i mysl pozytywnie ;-) Rozgosc sie i opowiedz kilka slow.Jak Wam sie zyje,kiedy chcesz wrocic do preacy,jak sobie radzisz z tesciami...No takie tam po prostu ;-)