reklama

Maj 2013 :):)

P1030225.jpg
To moje dzieło z zeszlego roku . Galapagos. W tym roku chce moje dziecię to Moje Wypieki | Tort Confetti, ale gdzie ja kupię taką posypkę , bo to nie może byc taka zwyczajna.

Camel moj je podobnie jak Twój i nie daj Boze nie dac mu tego co my jemy . :) Ale mój chudziak 9300 wazy

Załączniki

• P1030225.jpg
    P1030225.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
reklama
Wiolonczela-fajny pomysl Galapagos :)
A ten konfetti to ja widzialam na blogu :)...jestem na bieżąco z wypiekami i czasami korzystam. Posypki takiej jesli nie znajdziesz w sklepie to na allegro na pewno jest :)

Halo...gdzie wy...u nas ze 4 pobudki...zle jakos spalam...kooska mi sie snila..ale nie pamietam co....ide na kawu bo leb peka...

Halo..hop hop...ja tu tesknie a wy co...?

Ostatnia edycja:
Mmm...na objad halibuta po azjatycku, ale mam tylko dorsza wiec dorsz bedzie...nie wiem czemu to sie nazywa po azjatycku jak to zwykla ryba z ryzem brazowym zapiekana w piekarniku z cytryna...

reklama
Jestem, jestem.
Camel mi dzisiaj snilas sie Ty ale też co, to nie wiem :)
U nas dwie pobudki i dziec wspanialomyslnie dospal do 8, z tym że na fotelu :) ale zawsze to ósemka z przodu. Obrzadzilismy się i zaczynami z wami i dd tvn :D

Haha tak się nazywa zeby Ci bardziej smakowało. Lubię wymyślać ekskluzywne nazwy dla prostych dań :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry