reklama

Maj 2013 :):)

Ewcia, mój małżonek akurat na zakupy nie narzeka. A my zawsze biegamy z dzieckiem. Nie mamy go z kim zostawić.
Mieliśmy na 14 do babci na urodziny pędzić, a Fi o 13.30 zasnął i śpi;) A my siedzimy i czekamy;)

reklama
Jasko zasnal, ja zjadkam majaron pelniziarnisty z szynka indycza, pomidorem pietruszka orzechami i czosnkiem...najadlam sie..ale nie powiem zebym nie wciela tej smazonej panierowanej w platkach kukurydzianych piersiczki ktora zrobilam dla niewdziecznego meza...

Wiolinczela..no nieciekawie sie robi z to Rosja..szczegolnie odczujemy to my..polska...a najgorsze to dla nas zyjacych na wschodzie..na skraju granicy...

Camel najgorsze własnie to, że dla męza trzeba cos ugotowac i aż slina cieknie , a tu na naszych talerzach trawa:)
Z tą Ukrainą to niewiadomo co lepsze, pomagać , czy zostawić w spokoju, no i to niekorzystne dla nas położenie geograficzne.
Fajnie by było jakby ktoś wreszcie postawił się Putinowi w sensie reszta świata i on podkulił ogon , gorzej jak rozpęta sie wojna światowa, a świrnięte Chińczyki staną po stronie Rosji.

Z drugiej strony po to jesteśmy w Nato, żeby się wzajemnie bronić, a tu jak się okazuje niekoniecznie .

Myślę o tym i myśle

Ostatnia edycja:
Niestety Anizetka ma racje...tylko my jak zwykle bedziemy sie ociagac za ukraina a potem dostaniemy w prezencie podwyżki gazu i embargo na wszystko...

masz racje, ale wystapili do Nato o pomoc i wsparcie, oby to sie jakos rozeszło po kościach ,
Franio wstał , dziwne , o tej godzinie zazwyczaj powoli do spania sie szykujemy

Ostatnia edycja:
Kurcze a ja nawet wiadomosci żadnych nie obejrzę i nie wiem co się tam dzieje, a widzę ze się dzieje. Hmm jak wy politycznie zorientowane. Ja po tej farmacji klapki na oczach i poglądów na współczesny świat zero. Piorą mózg te studia.
aniazetka - zazdroszczę Wrocławia.

wiolonczela - bez obaw widzisz czujne oczy partnerów gromią z góry ;) Gratuluję dziesiątki

Oglądałam dziś na tvn style Sekrety chirurgii - no mam brzuch identyko jak laska co została zakwalifikowana do plastyki. Tylko że ona jeszcze chudsza. Mora z tego że jak schudnę to zwis będzie jeszcze większy ;/

Ewcia nie wolno ci oglądać takich programów bo jeszcze się zdemotywujesz;-)
Co do odmóżdżenia..u mnie też ciężko nadrabiać..ale chociaż teleexpress obejrze bo jaśka ulubiony program..uwielbia oglądać Pana Teleexpresa IMG_8184.jpgIMG_8189.jpg

PS. (uwaga dodałam zdjecia na grupe, stare bo stare ale są)

Załączniki

• IMG_8184.jpg
    IMG_8184.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_8189.jpg
    IMG_8189.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 52
reklama
kooska...to ty jednak tak poważnie to odstawienie..odważnaś..ja jestem mięczak..i chyba mi bardziej potrzebne psychicznie to karmienie niz jemu...mam nadzieje że on sam sie odstawi...powie.."matka..skończ z tym cycem..ile jeszcze bedziesz mi pchać tego cycucha..."

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry