Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
swoich odczuć i gromów na laboratorium nie opiszę, ale moje doświadczenia nie dały mi pewności przez całą ciążę, strach był w tle i chyba dlatego tylko Was podczytywałam nie ujawniając się.
ale na pewno najbardziej wyczekanym na świecie, przez pierwsze 24 tygodnie ciąży była chłopcem
wprawiając w osłupienie swojego tatusia, gdy jednak okazało, że będzie dziewczynka ;-)było lekkie rozczarowanie, ale teraz to najważniejsza księżniczka tatusia i codzienny zachwyt córeczką zamglił wcześniejsze "rozczarowanie". Mała chowa się cudnie, i czytając czasami Wasze trudne noce strasznie mi ciężko
moje dziecko śpi całe noce, kładzione o 19 dostaje butle na tzw. śpiocha o 23 i budzimy się o 8 
że nie może być inaczej
od 3 miesiąca żyłam w związku z laktatorem, bo mała zasypiała ciągle przy cycu, więc odciągałam i karmiłam butlą, dzięki temu bezproblemowo przeszła na mm, a ja odetchnęłam i z wielką radością opchnęłam laktator na allegro dwa miesiące temu...