reklama

Maj 2013 :):)

tez go położyłam , starsza dore oglada , ja musze rolety kupic do okien, bo jasność idzie o świcie, a nie chciałabym wstawać po 3 ., także dzis dzień z allegro.
Fifowa jestem w szoku jak piszesz, że Filip tak Ci się dobiera do cycków, mój przenigdy tak nie zrobił, zresztą on jak widzi , że ide z tą flachą to jest najszczęsliwszy na swiecie ( a daje mu może od tygodnia ?), cos czuje , ze niedługo zaczną sie moje wieczory z lampką wina i noce , w których tata posiedzi na naszym fotelu z synem i może dobrze, w każdym badz razie juz mi nie jest z tym tak źle, jak było przy pierwszym dziecku, teraz mi to powiewa.
Chyba usnął , bo cicho jest

Aha Ewcia zastanawia mnie jak dałas radę karmić go w sposób mieszany przez 10 m-cy, nie ogarniam

reklama
Camel zaproponowalabym pomoc bo niedaleko mam rampersa i mogłabym sie udać na spacer i zobaczyć czy chociaż mają tego nawingtona tylko tam do działu wozkow trzeba zejść po schodach na dol i jak mam to z klocem zrobić? ? Nie wiem. Filipia jest tam jakaś winda? ? Zauważyłaś?

Hmm no nie wiem jak dalam rade. Po prostu przystawiam. Od 8 tyg była walka o kp. Jedyna rada zewsząd Pani przystawia, więc mimo butli o stalych porach wisial na piersi. Potem juz mnie to przestalo tak "boleć" i dostawal wiecej mm. Na poczatku pił po 90 ml. Teraz dostaje cyc w nocy jak sie przebudza. Nigdy nie robilam butli w nocy. No i na sen. O to się prosi. Zje butle i wije sie na rekach zeby ułożyć się w pozycji cyc. Myslalam juz nie raz ze on to smoczkuje a nie cycuje ale jak po jego ssaniu nacisne to cos tam jeszcze jest. Zawsze mnie deprymowalo to ze jadł mm np w ilosci 150ml bo to dla mnie znaczylo ze w piersiach nie ma nic a teraz czytam ze wasze wylacznie na piersi i potrafią zjesc 180 butli i dopchac piersią.

Ostatnia edycja:
Ewcia, windy tam brak. Dlatego się na ten sklep pogniewaliśmy. Chociaż czasem M. weźmie Fifula w nosidle, ale co to za frajda;)

Z tym wiszeniem, to też troszkę moja wina, bo jestem miękka. Teraz się zaparłam i zasnął bez cycka. A dziś i tak wieczorem spróbuję z mleczkiem butlą.

Ja juz prawie zdecydowana na navingtona scoonera..ale musze go chyba "pomacac" bo boje sie tak w ciemno..w bebebeni brskuje mi okienka w budce...i dobrej amortyzacji...

Zwariuję!!!

Najpierw noc super... to od rana mi sie pokłada po podłodze i trze oczy, ziewa... to go kładę lulu...
To sie drze jak nigdy... nosz k... czasem nie mam siły.

Ja też jestem w szoku, że Młody tak ochoczo zareagował na mm. Wczesniej pił z dwa razy jak miał z miesiąc. Wczoraj to sam sobie butle trzymał i mi wyrywal.

My jeździmy jeszcze w maxi-cosi jest do 13 kg. Wojtek ma 10. Wyjęłam mu tylko ta wkładkę dla maluchów. Ciut nogi wystają ale glowka ma jeszcze sporo miejsca. W zeszłym roku wkladalam do niego 18 mies. dziewczynkę i też sie mieściła a wazyla z 12 kg.

Śpi... w końcu... jaki on jest kochany... jak śpi;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry