reklama

Maj 2013 :):)

Dzien doberek.

Ormianka ja przezornie założyłam stałe zlecenie na koncie i przestalam kontrolować :/

U mnie tez nocka ok. Obudzil sie o 1, do 2 postal przy cycku a potem w łóżeczku pociągnął do 6:15. Niestety jak wstaje o tej porze to do 9 masakrycznie jojczy bo niewyspany.

Chyba dzisiaj wybiore sie z Lenym na zwiady do Atrium. Nowe CH w Lbn. Tylko obawiam się ze tylko sobie smaku narobie a nie pouzywam. Raz ze kasa a dwa nowe sklepy których nie bylo u nas wczesniej a z Mlodym to za duzo nie poeksploruje. Liczę na jakąś mega promoche na laptopa w Saturnie bo nasz padł :/

reklama
Camel fajnie że już wiosenne przesilenie opuściło i Ciebie. U nas jeszcze mega slonca nie ma. Nawet wydaje mi się ze wieje dość mocno ale widać że sie przeciera.

Czy ja sie kiedyś wyspie? moje dzieci chyba sie umówiły , jak nie jedno budzi mnie o świcie , to drugie, wczoraj malutek o 5 dzis starsza o 4 , juz nie zasnęłam , o 6 młody już był wypoczęty, akurat jak usypiała pierwsza , horror, nic zacznę chodzic spac o 20,00 , bo inaczej sie nie da.
U nas narazie ładnie, cos tam delikatnie powiewa, ale słońce świeci.
Ja juz po zakupach w necie, zakupiłam bluzke i sukienke, oby ładnie lezały
Kosska współczuje nerwu z mała, ale teraz pewnie jeszcze spisz

Witam.
U nas noc zapowiadała się fajnie, a potem od 2.30 do 5 bałwanienia. Niewyspana jestem, że hej.
Ewcia, ja z nowymi galeriami jeszcze poczekam. Nie chcę się nadzieć na mega tłumy. Nie lubię tego strasznie;)
Pogoda mnie rano zaskoczyła słoneczkiem, ale tak fajnie nie jest. Wieje aż strach.

Myślisz że w czwartek rano będą tam tłumy? Chociaż. ..emeryci takich okazji nie przegapiaja ;) blisko mam. Skocze, zobaczę, podpisze listę obecności i wrócę ;)

Edit: właśnie dzwonil m. ze koledzy ktorzy jezdza do pracy z tamtej strony lublina mówili ze przed tym centrum meksyk totalny, ludzie od 8 pod drzwiami stoją. Hmm chyba jeszcze to przemyśle. ...sporo u nas emerytów ;)

Ostatnia edycja:
Hehe no mówię że wieje.

Zainspirowana wczorajszymi pogaduszkami nawazylam dziecku owsianki.

Śpi teraz. Ostatnio ma fazę ze wstaje po 6 i przed 9 jest juz jak bloto. Wyje płacze jęczy ze muszę go kłaść spać. ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry