Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wtedy czekalam zeby @ nie nadeszla...teraz na wizyte.... ciąza to wieczne czekanie:-)
taki mam fantastyczny cykl). Kupiłam już test, stoi sobie za podpaskami i cierpliwie czeka na jutro, hyhyhyh.
trzymam kciukimzeby malpa @ nie przyszla. testuj jutro testujKora, łaaaaaaa, ogromniasta beta!Noelle, testuję jutro, będzie to 31 dzień cyklu (miesiączka mogłaby nadejść dzisiaj, jutro, pojutrze, za dwa dni, za trzy...taki mam fantastyczny cykl). Kupiłam już test, stoi sobie za podpaskami i cierpliwie czeka na jutro, hyhyhyh. Dziewczyny, na rozstępy polecam masowanie szczotką ciała podczas mycia! Nawet najzwyklejszą plastikową szczotką na długim kiju. Pięknie ujędrnia skórę i poprawia ukrwienie, pewnie w połączeniu z kremem działa jeszcze lepiej. Mnie już nic nie pomoże (jeśli jestem w ciąży). Boli brzucha mam w totalnych rozstępach, których nabawiłam się już jako nastolatka, gorzej pewnie nie będzie
Noelle, ja mam na bułeczki! Od Doroty: Moje Wypieki | Lekko słodkie bułeczki z migdałową kruszonką

Witam niesmialo dolaczam do grona majowek, termin wg kalkulatora 12.05, dzisiejszy test z moczu pozytywny (jeju jak sie ciesze). Podczytywalam was przez kilka ostatnich dni ale nie wlaczalam sie w dyskusje bo nie chcialam sobie robic zbytniej nadzieji i sie nakrecac, staramy sie od od 4 miesiecy i nie chcialam sie rozczarowac jak ostatnio. Mamy juz jedna pocieche, ktora niedawno skonczyla rok). Gratuluje wszystkim pozytywnych testow i przesylam dla testujacych wkrotce pozytywne fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam, nadrobię później - napisze tylko na szybko że dzisiaj beta 1937, podczas gdy w ostatnią srodę była 384 :-)