• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Citrus no na prawdę lista pokaźna, podziwiam Cię, że masz tyle zapłu do czytania. Ja też bardzo lubię, ale wiecznie mi brakuje czasu. Na szczęście udaje i się przeczytać kilka w roku, ale w porownaniu z Tobą, listę już zapisałam, po obronie na pewno się za nie wezmę. Dzięki!

U mnie to wynika głównie z faktu, że po prostu szybko czytam, średnio 3-4 razy szybciej, niż przeciętny człowiek :zawstydzona/y: Mnóstwo książek przeczytałam na uczelni, podczas wykładów, w tramwajach... W domu nie czytam wiele, wbrew pozorom :-p

Ale zawsze jest mi miło, gdy ktoś pisze, że dzięki mnie trafił na jakąś książkę i że mu się podobała :)

Cześć dziewczyny!
Niektóre z Was moze mnie pamiętają...
Wpadam bo chciałam się pochwalić ze dzisiaj zobaczyła dwie piękne kreseczki na teście :-):-):-) Będe miała czerwcowe Maleństwo!! :-) Jestem najszczęsliwsza na świecie :-)
Pozdrawiam Was!!

Piszecie o swoim wieku- wygląda mi na to, że jestem tu najstarsza- 38 at skończone plus 2 dzieci- 11 i 8 lat...

Kora30- trochę Ci zazdroszczę, tego, że jesteś w tzw. ciągu- masz maluszka, jesteś w temacie pieluch, kaszek i wózków... Ja- mimo dwójki podrośniętych dzieci-wszystko będę przerabiała od nowa i naprawdę jestem wystraszona zmianami które nas czekają..

Czytam o badaniach prenatalnych- wszystkie majówki wiedzą więcej niż ja.. Chciałam też zapytać, czy są jeszcze jakieś majówki w zbliżonym wieku do mojego?

alfa1973 jest z 73, ja z 75 roku... jeśli chodzi o wiek - sama nie jesteś:-D

co do pieluch, kaszek i wózków - juz prawie nie jestem w temacie... i staram sobie właśnie przypominać jak to było te neicałe 3 lata temu zaraz po wyjściu ze szpitala i jestem przerażona, jak ja to ogarnę z takim maluchem... Ty będziesz mogła starszaków postawic do pilnowania, a ja jak zostawię z maluchem Zosię, to mu pewenie oczy wydłubie;-)

poza tym ciagle mi zimno, leze pod kocem, w swetrze, 2 pary skarpet...

mam to samo:-(

będzie, ja też chodze na NFZ, byłam dokładnie w 7t6d i było pięknie juz widać serduszko i stworzenie (jak to określiła ginka)

A ja się nie umiem do audiobooków przekonać. W kwestii czytania jestem staromodnym radykałem :-)
I gdybym miała więcej miejsca i kasy, to zamiast pożyczać z biblioteki kupowałabym. I wtedy książki byłyby cudownie pachnące farbą drukarską i nowością...

ja też:tak: na dodatek pochodze z rodziny drukarzy / introligatorów - wiec książki ze mną od urodzenia i z Zosią też, chociaż wyrodziłam się z rodziny, ale brat poszedł za przodkami:tak:

ja łykam Prenatal classic i kwas foliowy. ginka mi powiedziała, ze jakieś badania nowe nt. dupka była i ona jak nie ma absolutnej potzreby zlecać nie bedzie, a wygląda, ze ciąża OK. w pierwszej brała dupka 2x 1/2 tabletki, więc dawka też minimalna....

chyba kurcze mnie rozkłąda przeziębienie:wściekła/y:

co do czytania to ja czytam w tramwajach głównie, 4-5 książek miesiecznie, baaardzo różnych, ostatnio z J. robimy sobie powtórki i np. czytamy autorami - całego Dumasa, całą Christie, Dana Browna, właśnie szukamy kolejnego autora, bo skońćzyliśmy powtórke Sagi o ludziach lodu:-) - śmiesznie się to czyta po prawie 20 latach :-D zupełnie inny odbiór...

i nie wiem czemu, ale mam "smaka" na "Trylogię":szok: to będzie pewnie jakis 15 raz jak będę czytać:-D chyba, ze przemówi do mnie co innego... no i ja też bibliotekowa, miejsca w domu na ksiażki nie ma zbyt dużo:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry