reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

hej dziewczyny, plecy dalej bolá ale ju nie tak bardzo, stosuje cieple termoforowe okalady. Nie wiem czy to pomaga ale chociaz cieplo mi jest;) komp mi sie schrzanil jestem na starym lapie meza stad brak pl znakow. ja juz mykam w ciazowych spodniach - raz brzuch ladnie trzymaja i nie wyglada tak obwisle, dwa sa mega wygodne. coraz ciezej mi idzie schylanie sie.... a wam? ;)

reklama
Hej dziewczyny. Jestem tu nowa mieszkam w UK a dokładnie w Luton.
Jestem w 13 tyg ciąży poród planowany na 5 maj :)
Jestem tez mamą 2 latka :)
nie znam płci ale mam nadzieje że tym razem dziewczynka :)

PS. jak wstawić suwaczek pod moimi wypowiedziami?
mam juz zrobione 2 suwaczki tylko nie wiem gdzie je wkleić.

Ahahahahaha 1,5 kg mniej, niż 2 dni temu :-D O Chryste, jak się cieszę. Już byłam tak spuchnięta, że chciałam sobie tasakiem odrąbać wszystkie nadprogramowe puchliny (prócz brzusia pępusia :-D), ale wystarczyły dwa posiedzenia na kibelku i proszę! Gruszki przeczyszczają :cool2:

Zapominajka, mój nie przepada za DP :)

Wkurzam się od rana, bo chyba muszę jechać do dziekanatu (o ile dziś będzie czynny). Zapomniałam o naklejce na legitymację i wygląda na to, że mam ją ważną tylko do dziś

citrus

:rolleyes: no to pieknie:D 2 kg w dol ulalala;D mysle ze do wag i gabarytow nszych brzuszkow mozna zalozyc osobny wątek,lub pisac tam gdzie fotki dajemy:-) Bo mnie osobiscie bardzo ten temat interesuje:D

Ja obecnie-kawa, sniadanko i wypad z domu:baffled:

eklerkaa
witaj!!:D
sembonzakura własnie!!Spodnie ciązowe!!! Dziewczyny !! Pomocy!!:D Co prawda jeszcze latam w przedciazowych,leginsach itd ale jakies portki by mi sie przydaly,bo cos czuje ze niedlugo pewnego pieknego poranka zdziwie sie co mi z przodu wystaje;D Gdzie mozna nabyc jakies fajne jeansowe ciązowe!?
A co do schylania,poki co jest ok,daje rade. Raczej odczuwam pewnegorodzaju dyskomfort jak zabardzo sie poschylam itd

nanulika ja tez sobie bata na jedzenie w ciazy ukrecilam;D Aczkolwiek,miewam chwile slabosci. Ale ale nie damy sie;D max.10kg i ani grama wiecej.

Ostatnia edycja:
hehe zobaczymy w maju co z tych zalozen do 10 kg bedzie :) generalnie 12-14 kg to norma i mysle ze nie ma co panikowac jesli + 14 na wadze jest, po porodzie polowy juz nie ma reszte przy karmieniu i opiece nad dzieckiem sie zrzuci

Noelle- ja w poprzedniej ciazy w h&m lub c&a sie zaopatrywalam w ciazowe rzeczy akurat trafily mi sie przeceny i zakupilam kilka par spodni, bluzek ciazowych nie kupowalam tylko zawsze normalne jakies luzniejsze "rosnace ze mna" :) a w domu w normalnych spodniach dresowych tak mi bylo najwygodniej

wlasnie sie zorientowalam ze juz lipcowki maja swoj watek

eklerkaa- witaj

a ja dzis mam zdrowiec, m zawiozl synka do przedszkola nawet razem spali zebym ich nie zarazila :) ale przed 6 maly zauwazyl ze mnie nie ma i tak zaczal sie nasz dzien :)

citrus, Nia dzięki. To musze tam zajrzec i zobaczyc co oferują:D

Nia -zdrowiej!! Ja juz całkiem dyspozycyjna;D Trzymam sie ostro kwesti 10kg.
Znajac zycie,przyjdzie czas na weryfikacje planow:D normy są rózne,w zalezności od wyjsciowego BMI.Ale mnie one średnio przekonuja wiec trzymam sie mojej 10:D

Witajcie;
ja mam za sobą ciężką nockę. Iggy dał mi do wiwatu.
Coś mi się zdaje, że jutro zamiast cmentarza będę miała tu szpital...

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa mieszkam w UK a dokładnie w Luton.
Jestem w 13 tyg ciąży poród planowany na 5 maj :)
Jestem tez mamą 2 latka :)
nie znam płci ale mam nadzieje że tym razem dziewczynka :)

PS. jak wstawić suwaczek pod moimi wypowiedziami?
mam juz zrobione 2 suwaczki tylko nie wiem gdzie je wkleić.

Witaj;
aby wstawić suwaczek: wejdź w ustawienia - edytuj sygnaturę - wklej adres suwaczka - zapisz. Powinno zadziałać :tak:

Mmm... chciałabym już zobaczyć mojego Bąbelka, a tu jeszcze tyyyyyyyyyyyle czasu do 26 listopada :szok:
Ogupnę chyba.

Zapominajka, to chyba dobrze, że zamiast cmentarza będziesz miała szpital :pPP Tak to zabrzmiało... :-)
A co z Iggym? Chorutki?

reklama
Citrus a ty miałaś robione badania prenatalne????? No ja też będę miała kolejną wizytę po wizycie u genetyka, którą mam 21.11 i też nie mogę się już doczekać... :-)

Do góry