reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ja gamoniowi gotuję też czasami mięcho jakieś, kupuję skrawki cielęciny, albo wołowiny, lub kurczaka, gotuję, tym mięsnym bulionem zalewam suchą karmę i mięcho dorzucam. Czasami też jakieś jarzynki, czy jajka lub makaron.
Zapominajka, Purina chyba mu nie podchodziła, z tego co pamiętam. On w ogóle jest wybredny trochę, co jakiś czas muszę mu zmienić smak karmy, bo inaczej nie tknie. Tym sposobem go oszukuję, co dwa tygodnie kupuję albo z jagnięciną Boscha, albo z kurczakiem, albo z wołowiną :-D

O, moje klusałki :-) Idę mu pazura obciąć, bo jeden mu rośnie miliard razy szybciej, niż pozostałe :dry:

2012-11-18 16.36.05.jpg

Ostatnia edycja:
nanulinka witam w klubie "duga" hehs... mnie tez cycki nie bolą juz od kilku dni...brzuch w nocy mnie bolał, ale ranow wc byłam wiec pewnie jelita pracowały...ale i tak stresa mam.

Zezarłam fasolke po bretonsku ze słoika... jakoś mi sie zechciało, cały "sloik" wciagnełam...

Właśnie się zryczałam bo wzięłam się za szafe, pakowanie ciuszków w worki próżniowe w których już nie będę chodzić i probowałam założyć kilka na siebie, za ciasne, jedno, drugie, kolejne i kolejne. Sporo się tego uzbierało i dopadła mnie chandra i płacz. Przyszłam do pokoju, a mąż po co ryczysz, sama chciałaś być w ciąży, chyba normalne, że kobiety w ciązy tyją i że będziesz gruba. No i jeszcze gorszy ryk.. eh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry