Aśka:)
Fanka BB :)
Aśka no niezbędnie to oni muszą kase wydawać nie swoją
W De podobno mają nadwyżkę kasy na służbę zdrowia i chcą ludziom oddawać.
W PL chyba nie doczekamy takich czasów

a i nasze dzieci i wnuki też nie doczekają:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a i nasze dzieci i wnuki też nie doczekają:-)
bo kiedyś do jak ktoś miał L4 powyżej 180 dni to automatem go na komisje wołali ale zmienili przepis i na ciążę można mieć 270 dni bez komisji,
ale jak coś ja mam tą cała cukrzycę i obie moje lekarki uważają że siedzenie w domu jest najbardziej rozsądne, ale aż się przestraszyłam... także trzymam kciuki za czwartek biedroneczka :-)

??
..
..No i ten chlopak urodzil sie z obojnactwem. Po wielu latach badan , jak juz byl na tyle duzy , ze mogli go badac psychologowie, stwierdzili, ze ma przewage cech meskich. Pozniej lata operacji, hormonow, dzisiaj jest chlopcem, ale ciezko to widze...moja prywatna opinia. Cale zycie bedzie uzywac pieluch i takie tam. Babci siostra , ktora sie nim zajmowala zmarla i zostal babci w spadku..Jego ojciec poszedl w cholere, sto lat temu, matka ma jakiegos faceta, ale jest pozbawiona praw, pije..jak ja ostatnio widzialam to juz nawet zebow nie ma.Zero kontaktu..Latami ja rodzina za uszy ciagnela, ale sie nie dalo. Odeszla, wyjechala, nie ma..Masakra jednym slowem. Teraz moj brat z rodzina wrocil do Polski, wiec i on tam pomaga..Ale pierwszy rok jak byl u nas... mowie Wam, za kinder niespodzianke chyba by dal sie pokroic, a jak przyszla wigilia, dostal sony psp od nas, to az mi bylo glupio, taka byla jego reakcja