reklama

Maj 2013 :):)

z boku się wyświetla ramka z napisem: najnowsze wątki:)

a co do magnolii się zgadzam,tym bardziej,że mieszkam 5min od niej samej:P

Szczesciara!:-) Ja, a właściwie to już moja mama i brat mieszkają koło sky towera. Byłam w sierpniu ostatnio i wspominam właśnie pustki, nedze jesli o wybór sklepów chodzi i co chwila próby przeciwpożarowe z ewakuacja całego budynku (zwłaszcza jak siedzialam sobie z kawka w starbucksie- następnym razem tylko w papierowym kubku).

Kaja, ja tez bede we wro w przyszłym tygodniu. Chodź sie wbijemy do Nanuliki na te jej piękne pyszne pierniczki;-) a potem do magnolii na zakupy:-)

Ostatnia edycja:
reklama
George no właśnie zdziwiła mnie szawgierka skalą problemu, stwierdziła że tak ją nakręcił że i ona się zmartwiła... jakby nie było większych problemów, tylko robienie z igły widły. Mąż wrócił wk...ił się tak jak ja i chciał dzwonić do ojca, ale czy jest sens? pewnie by się pokłócili przed świętami. Stwierdziłam, że to jego problem a ja na prawdę nie mam nic sobie do zarzucenia. Dziękuje, że mogłam Wam się wygadać:tak:

George no właśnie zdziwiła mnie szawgierka skalą problemu, stwierdziła że tak ją nakręcił że i ona się zmartwiła... jakby nie było większych problemów, tylko robienie z igły widły. Mąż wrócił wk...ił się tak jak ja i chciał dzwonić do ojca, ale czy jest sens? pewnie by się pokłócili przed świętami. Stwierdziłam, że to jego problem a ja na prawdę nie mam nic sobie do zarzucenia. Dziękuje, że mogłam Wam się wygadać:tak:

O losie, i udowodnij tu,ze nie jesteś wielbladem! Przymknij oko, jak sama mówisz, nie ma co kwasa przed świętami robić.

Szczesciara!:-) Ja, a właściwie to już moja mama i brat mieszkają koło sky towera. Byłam w sierpniu ostatnio i wspominam właśnie pustki, nedze jesli o wybór sklepów chodzi i co chwila próby przeciwpożarowe z ewakuacja całego budynku (zwłaszcza jak siedzialam sobie z kawka w starbucksie- następnym razem tylko w papierowym kubku).

Kaja, ja tez bede we wro w przyszłym tygodniu. Chodź sie wbijemy do Nanuliki na te jej piękne pyszne pierniczki;-) a potem do magnolii na zakupy:-)

lo matko, jaki cudowny pomysl, Nanu, chowaj pierniki, najlepiej u sasiadki:-D

ja bede tylko w poniedzialek, potem pojade odwiedzic Mysiaka w Zielonej:-D

dobra, a gdzie ta magnolia? juz pewnie nie w centrum?

Ostatnia edycja:
George ale przeżycia :szok:
Nie zazdroszczę.

Aniaczek ja bym powiedziała, że dzień szklanką spirytusu zaczynam bo inaczej łapy mi się trzęsą. Przecież to są teściowie, oni i tak "swoje wiedzą" (moi w każdym razie by wiedzieli).

Autko odebrane. Jeździ się cudnie, choć warunki fatalne.
Pierwszy raz mam auto które samo wycieraczki uruchamia jak mokre szyby są :rolleyes2:

Nie zazdroszczę.

Aniaczek ja bym powiedziała, że dzień szklanką spirytusu zaczynam bo inaczej łapy mi się trzęsą. Przecież to są teściowie, oni i tak "swoje wiedzą" (moi w każdym razie by wiedzieli).

Pierwszy raz mam auto które samo wycieraczki uruchamia jak mokre szyby są :rolleyes2:

Dzięki:-) Stres zaliczylam, ale tez cwiartke zoladkowej już wypilam i jest luz;-)
Wow, to super fure masz! Ja dziś jak jechalam tym 'zastepczym' to tak rozgladam sie gdzie jest ręczny hamulec. Dobrze,ze teren płaski, bo okazało sie,ze ręczny jest na pedał:-) Czego to ludzie nie wymyśla...

Kaja, magnolia w druga stronę od centrum, dobry dojazd, a miasto całe oznakowane.

Ostatnia edycja:
Woow Zapominajka bomba, ja moje będę odkrywać pewnie od przyszłego tygodnia.

Z teściami mamy udawanę Wigilię przed Wigilią w sobotę, bo na te prawdziwą jedziemy do moich, a że 300km nas dzieli to nie mam mowy żeby tu i tu. Nie zdziwie się jak nie będę potrafiła ugryść się w język. Dziś ochłonęłam, nie mam z czego się tłumaczyć i nie mam komu się tłumaczyć.

Nie zazdroszczę.

dobrze powiedziane:-D i super ze autko super:-)

No ja podejrzewam, że jeszcze długo będę rozgryzała bajery w tym.
Ten stary ma 3 pokrętła 4 guziki i wsio :-D

A jeszcze miałam napisać, że żal mi strasznie tej laski która temat o Kate i jej ciąży założyła.
Ja nie wiem, może ona ma za dużo czasu i analizuje dlaczego William miał sweter a nie kurtkę i dlaczego w takim kolorze :szok:
No masakra jakaś

reklama
No ja podejrzewam, że jeszcze długo będę rozgryzała bajery w tym.
Ten stary ma 3 pokrętła 4 guziki i wsio :-D

A jeszcze miałam napisać, że żal mi strasznie tej laski która temat o Kate i jej ciąży założyła.
Ja nie wiem, może ona ma za dużo czasu i analizuje dlaczego William miał sweter a nie kurtkę i dlaczego w takim kolorze :szok:
No masakra jakaś
Tez sie szczerze usmialam. I jak to, ze brzuszek płaski?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry