reklama

Maj 2013 :):)

reklama
wow kaja - będzie parka???? suuuuper!!!

ja już powrócona, dla siebie poza jakimiś kosmetykami w YR (btw odkryłam tam m in fantastyczny krem do rąk) nie kupiłam nic ale lista prezentowych zakupów zamknięta:)
Tatowy T-shirt zakupiony (również w reserved... lecz mniej spektakularny, bo zamiast bruca lee ma paski na klacie:P),

U7247.jpg
S się napatoczył z telefonem,że jak już kończę zakupy to może mnie podwieźć, więc wykorzystałam sytuację i zaciągnęłam go do Reserved właśnie gdzie naprzymierzał spodni i je pod choinką razem z wcześniej zakupionym swetrem znajdzie:) Dla sister w ramach urodzin (23 XII) do ręczników dokupiłam 2 książki Gombrowicza, a pod choinę - z kolei do pościeli, ma coś autobiograficznego o PinkFloydach:) - porozkładałam wszystko na łózku, czekam jeszcze na allegrowe cuda i czas pakować!!!
Po podliczeniu wyszło mi ok 730pln wydane na prezenty w tym roku.

Ostatnia edycja:
Kaja suuuper :) jak się potwierdzą słowa położnej to i córka Cię z domu nie wygna (mimo kuszącej propozycji Cytryny o odstąpieniu Ci legowiska jej pupila;-)) i mąż (przyszły ;-)) będzie zadowolony:szok::szok:

Napisałaś "tatowy", to myślałam że tatowy dziecka, czyli chłopięcia Twego, a nie tatowy Twój :-D

Kubek fajny, choć nie przepadam za kubkami jakoś specjalnie :-)

citrus... wiesz tak mnie natchneła ta twoja historia zkontem ze aaz na swoje zajrzałam i też czekała mnie miła niepsodzianka.... świąteczne wieksze o 100% niz to co się spodziewałam... az mi się micha cieszy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry