reklama

Maj 2013 :):)

cześć dziewczyny,
aisha świetne.
cytrynka mnie ciągle coś kłuje/boli/ciągnie.
u mnie prezenty też już ogarnięte.
a pracy.. no cóż. moje współtowarzyszka stwierdziała, ,że ja MAM INNE PRORYTETY. noż kuźwa. super. chodzę cały czas do pracy a ona z takim tekstem mi wyjeżdza. czułam się jakby mnie ktoś w mordę strzeliły.

cytrynka w Greyu też Ana odkryła więcej kasy na koncie niż się spodziewała.....:-D a tak na poważnie. to ja jak Kasieńka wolę tam nie zaglądać....

reklama
Zainspirowana Waszymi doniesieniami o stanie konta też z ciekawości zaglądnęłam i o dziwo też pozytywne zaskoczenie :):):) O Biedroneczce tez myśle cały czas, wczoraj już miała dać znać. Framama na pewno masz inne priorytety, choć nie bardzo wiem o co chodzi

wioonczela w sumie nasz rację :-)
tylko jest mi przykro ,poniewaz nigdy nie chciałam ,żeby ktoś myślała ,że skoro jestem w ciązy to się mnie staram ,bo mi nie zależy,ponieważ jest wprost przeciwnie....
mój szanowny M jest jeszcze w pracy i bynajmniej nie biega w poszukiwaniu dla mnie prezenty:-(

Framama kochana wiem jakie to wkurzające, ale nie masz wpływu na to co myślą, albo gadają inni. Jedynie Ty wiesz jak jest, powiem Ci też , że czasami nie warto wypruwać sobie żyły, bo i tak nikt tego nie doceni

Framama mi tez wszyscy znajomi mowia:daj sobie spokoj,nikt nie doceni twojej pracy. Coraz bardziej w to wierze i w polowie stycznia z radoscia ide na zwolnienie.
Choc nie wiem czy to w moim przypadku dobry pomysl bo usiedziec na dupie nie umiem! Dzis po zakupach zabralam sie za ciag dalszy szafy S i oto efekty:

I tego dokonal oszolom co nie znosi prasowac! W dodatku to nie koniec,teraz ze swoja szafa walcze! Co ta ciaza z glowa robi:P

Załączniki

• IMAG1595.jpg
    IMAG1595.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 50
  • IMAG1596.jpg
    IMAG1596.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 49
Framama mi tez wszyscy znajomi mowia:daj sobie spokoj,nikt nie doceni twojej pracy. Coraz bardziej w to wierze i w polowie stycznia z Więcejradoscia ide na zwolnienie.
Choc nie wiem czy to w moim przypadku dobry pomysl bo usiedziec na dupie nie umiem! Dzis po zakupach zabralam sie za ciag dalszy szafy S i oto efekty:

I tego dokonal oszolom co nie znosi prasowac! W dodatku to nie koniec,teraz ze swoja szafa walcze! Co ta ciaza z glowa robi:P

dawac mi ja tutaj ta kobite:-D

reklama
Aisha, też chcę bajkę na ścianie, nigdy nie miałam! Jest kuźwa obłędna totalnie, no obłędna! *.*

Ej i w ogóle zaglądam na konto przed chwilą, a tam przyszła kasa za stypendium, ponad 1100 złotych :-D Ale się ucieszyłam, nawet sobie nie wyobrażacie... :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry