• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

Cytryna ja z listą idę, a potrafię zapomnieć...

Aśka, Aisha umówcie się na porodówce od razu :-p Będzie wesoło :-D

Nia z dolegliwościami to chyba Mdła nas obie bije na głowę...

reklama
Czy Was też wkurzają te natrętne reklamy, które raz za razem się tu pojawiają? Spamerki zasmarkane :wściekła/y:

Zapominajka, o tym to już nie wspominam :-D Przez cały ubiegły tydzień kupowałam zmywaki do naczyń. Skończyły się w poniedziałek, kupiłam dopiero w piątek. Przez pięć dni prawie myłam naczynia zmywakiem do teflonu, brak słów no, brak słów :-D

Zapo ja wracam do siebie!Tzn z tym wirusem mam na mysli.Bo pawie gdacza od rana w mieszkaniu :-D Najwazniejsze,ze urlop sie zaczal.To od razu jakos sie czlwiek lepiej czuje hehe...

Ja mialam na mysli wspominane wczesniej Angel Muglera i z nimi problemu nie ma.Tylko "dziennego" sobie wlasnie szukam...
Od Yves Sain Laurent jest jakis tylko jakos nazwa trwale usunel mi sie z pamieci...:eek:

Te wpisy mozna usuwac lub ignorowac.Jak juz czytam"czesc jestem...konkurs" to sie nawet nie zaglebiam :-)

Ja mam temat prezentow chyba zamkniety.Na wyjazd jeszcze wino regionalne.No i sprzatam w szafie.2 reklamowy na czerwony krzyz.I 3 do piwnicy na lepsze czasy.Pewnie jeszcze polowa z nich pojdzie jak je wywleke z tej piwnicy.Bo jak nie wyrzuce to nie bede kupowac ;-)Jak przebrne nasza i Zuzy szafe to juz z gorki.Jeszcze maz okna i normalne "bierzace" prace.

reklama
Hej
ja bez konkursu ;-)

Witam się poweekendowo... ale jakiś beznadziejny był ten weekend - z tą pluchą i mżawką non stop... Może się jeszcze uda i będzie szansa na białe święta?
Widziałam, że rozpisywałyście się o ozdobach świątecznych - u nas choinka stoi już od zeszłego tygodnia... bo mimo, że wyjeżdżamy na cały tydzień do rodziny, to chciałam mieć choć parę dni tego domowego, świątecznego nastroju.. i zapachu świerka. Antek poprzednie święta spędził jeszcze w stanie błogiej niemowlęcej nieświadomości, za to w tym roku już ambitnie pomagał przy strojeniu choinki... (no, pominę fakt, że wziął sobie na cel powieszenie wszystkich ozdób na jednej gałązce i dąży do tego cały czas :-D) O, tak mamy:
P1070296_zmien rozmiary.jpg
Aha - i jeszcze z fajnych pomysłów świątecznych, które podłapałam kilka lat od znajomej - pomarańcze z powbijanymi goździkami - może znacie? W każdym razie banalnie prosty sposób na super ozdóbkę stołu.. no i ten zapach!!!
c1d2cb140024099e4b3b1459.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry