reklama

Maj 2013 :):)

reklama
dzień dobry Mamuski :)
nanu oj nie kuś tą wiosną.
ja spac nie mogę. teraz tak sobie myśle ,ze może do sklepu z wózeczami podjadę.
bo jakoś w domu doła załapuje ,a tak to mi przejdzie.
miłego dnia :)
Kaja trzymam kciuki.

dzien dobry z zasniezonego sztokholmu...pierwsza czesc podrozy za mna, ufff....nawet obylo sie bez przebojow, co mi sie raczej rzadko zdarza:-D

moj szwedzki internet juz w pl nie zadziala, ale jakos sie odezwe, cobyscie pazurow po lokcie nie obgryzly czy doleciala czy nie;-):-D:-D

mam nadzeje, ze nie bede tu siedziec do wieczora, bo widze, ze wszystko poopozniane..

Witam się porannie :szok:

Kaja mam nadzieję że będziesz miała udany lot:laugh2:

Mdła gratuluję dnia bez nielotów:-p

Zaglądałam na konto z nadzieją na mile zaskoczenie, ale nie było niespodzianek.... mam nadzieję na premię świąteczną w tym tygodniu;-)

Całe życie miałam psa w domu, ale od ślubu mój mężowy nie chce się zgodzić .... powiedział, że nie będzie robił budy z domu:crazy: a jak się uprę i kupię/wezmę jakiegoś to on się wyprowadzi (oooo ostatnio często mnie tą wyprowadzką straszy:cool:)

Ja nie ubieram choinki w tym roku w mieszkaniu bo wyjeżdżam na cały tydzień, ale u teściów ubieramy żywą, uwielbiam ten zapach świeżego drzewka.

Mojemu bąblowi strasznie się podoba jazda samochodem, bo jak tylko wsiadam za kierownicę to zaczyna szaleć:-)

Heloł baby;
u mnie śniegu też już nie ma :confused2:
Aśka może musisz ze zwierzakiem zaryzykować :-D
Mój się o kota odgrażał, a żyją razem już 7 lat :tak:

U nas choinka może dziś przyjedzie, ale to się jeszcze okaże.

Zapo teraz wolę nie ryzykować:confused2: bo jak sobie nie dam rady z niemowlakiem, wózkiem i psem (a mieszkam na 3 piętrze bez windy) to będzie triumfował z tym swoim a nie mówiłem?? albo będzie się do dziewczyn czepiał, poczekam jeszcze trochę, jak postawimy dom to już się nie dam ;-) a i może dla psiaka będzie lepiej - więcej swobody i miejsca.

W wawie właśnie zaczął padać deszcz:confused2: więc za godzinę nie będzie śladu po śniegu:crazy:

Co za obsrana pogoda. Też pada trochę w Gdańsku, ale to dobrze, bo nie będę się ślizgać jak głupia po śniegu cholernym. Ostatni tydzień w pracy przed urlopem, mam nadzieję, że jako wytrzymam :-) Może wezmę ze sobą netbooka i popracuję nad pracą magisterską? Wydaje mi się to być dobrym pomysłem zwłaszcza, że w domu ciężko będzie mi się zmotywować PRZED świętami... :sorry:

I Boże, niech już będzie jutro, bo oszaleję przed wizytą :confused2:

reklama
Polacy na terminalu oznacza butelki puszki smieci wszedzie .. Co za trzoda.
I pchaja sie do kolejki jakby kto pierwszy ten leci.. Masakra:-D
Chyba polece, opoznienie pol godz ale jest:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry