reklama

Maj 2013 :):)

reklama
ja też dzisiaj w H&M byłam. Ale tłumy! Kupiłam sobie spodnie ciążowe i sukienkę na Kolację Wigilijną :)

kaja - bez stresu. Na pewno będzie dobrze i uda się wylecieć do PL.

Nie mam takich zdolności jak Nanu... ale coś tam wymyśliłam w sprawie naszej sypialni. Co myślicie? Która wersja lepsza? Czy jeszcze na coś powinnam zwrócić uwagę?
Zobacz załącznik 523746

Ostatnia edycja:
Pola jaką szerokość ma pokój i łózko? aha i podstawowe pytanie: to są meble które już masz czy takie które dopiero zamierzasz kupić?;)

Ostatnia edycja:
Hej!Witam sie juz prawie po chorobie.Chcialam rowniez uroczyscie oswiadczyc,ze czwartek byl PIERWSZYM DNIEM BEZ PAWIA!!!:-) Wiec mam sie z czego cieszyc.Oczywiscie nie stalo sie to regula ale mam realne perspektywy lepszego.;-)

Doczytanie Was pochlonelo mi troche dzisiejszego wieczoru-nie powiem.Macie pisane ;-)

Myslalam,ze Angel jest raczej malo popularnym zapachem.Ja uwielbiam i na wyjscie czy cos jest moim jedynym zapachem.Ale do pracy wole lekkie i swieze zapachy.Bardzo lubilam Polo Sport Ralpha Laurenta ale strasznie ciezko gdzies go spotkac :sorry:

Kaja trzymam kciuki za lot.Jakos sie uda.Bedziesz szybciej wiec pozdrow Wroclaw ode mnie :tak:

Lozeczko ja bezwzglednie bym stawiala przy lozku.Ale to tradycyjnie u mnie kwestia lenistwa i wygodnictwa.Polprzytomna wedrujaca z placzacym niemowleciem-nie ma szans :-)

Zwierzeta to tez ciekawy temat.Ja sobie nie wyobrazam zeby oddac zwierzaka tylko dlatego,ze sie zdecydowalam na dziecko!Sam do mnie nie przyszedl!Ja przygarnelam.Dziecka nie wywale i nie oddam jesli zachce mi sie rybek albo innego hobby...U nas tez byl problem koci i gadali wszyscy zeby oddac.Bo nasz kocur raczej malo goscinny i lubi pilnowac terytorium.Ale rodzinie bardzo oddany.I malizne od poczatku pokochal.Bronil przed obcymi,nie dopuszczal do lozeczka.A jak dziecko plakalo przez kogos-karal gryzac po lydkach :-D
Z choinka jedyny problem jest taki,ze ja podgryza.Ale nic mu nie bylo nigdy.Nawet w tym roku jakis niezainteresowany.Nastraszylyscie mnie i gwiazdy betlejemskiej nie bedzie:no:

Ostatnia edycja:
Mdła - cieszę się że ze zdrówkiem lepiej, że pawi mniej:) oby tak dalej!

Kaja 3mam kciuki za jutrzejszy lot! Którą galerię zamierzasz w końcu zwiedzić w tym wrocławiu?:) Pierniki jeszcze są:P

Ja zmykam spać, bo jutro już niestety do pracy trzeba:/ byle do świąt!!!! dobrej nocki wszystkim!

mavika
- kciuki za wizytę jutro! &&&

Pola jaką szerokość ma pokój i łózko? aha i podstawowe pytanie: to są meble które już masz czy takie które dopiero zamierzasz kupić?;)
Nanu - szerokość pokoju to 350 cm tylko :( Szerokość łóżka 140 cm. Teraz mamy 160 cm ale wychodzi na to że musimy kupić mniejsze. Szafy mamy już (są dwie 50 i jedna 100). Reszta do kupienia.
Jeżeli miałabyś jakieś sugestie - będę bardzo wdzięczna :)

Mdła - cieszę się że ze zdrówkiem lepiej, że pawi mniej:) oby tak dalej!

Kaja 3mam kciuki za jutrzejszy lot! Którą galerię zamierzasz w końcu zwiedzić w tym wrocławiu?:) Pierniki jeszcze są:P

Ja zmykam spać, bo jutro już niestety do pracy trzeba:/ byle do świąt!!!! dobrej nocki wszystkim!

mavika
- kciuki za wizytę jutro! &&&

nie kus bo moj zmysl panowania nad apetytem zamarl wraz z ciaza:-D

a z galeria, to nie wiem, bo nie wiem, o ktorej dotre i czy nie padne po prostu na twarz:-D , ale pod nosem bede miala arkady, bo osiedniemy do wtorku na starowce, szybkie odwiedziny u znajomych a we wtorek jedziemy juz do gorzowa, do rodziny..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry