Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dobry,
Ale dziś mroźno. &&& za wizytujące. Ja dziś miałam noc z wrażeniami. O 3 obudził mnie silny ból brzucha myślałam, że to macica rośnie i tak boli, ale ból był bardzo silny nie mogłam wytrzymać, poszłam do toalety, sikam a tam krew, dużo krwi. Wpadłam w panikę, zadzwonilam do szpitala kazali przyjechać. Ale na szczęście okazało się, że mała ma się dobrze a ja mam silne zapalenie pęcherza z mocym krwiomoczem. Teraz musze brać furaginum w potężnej dawce i za kilka dni zrobić badania. Ale się przestraszyłam dzisiejszą akcją.
Lekrz dyżurny powiedzial, czy wiem ze dziecko jest zbyt małe na swój wiek, ale on na ten temat ze mną rozmawiać nie będzie, bo nie czas i chwila. Więc dalej się martwię czy dobrze będzie rozwiniętejuż chyba tak będzie do końca życia, taka rola matki, że stersuje się o dziecko.
Musiałam się wygadać. A Wam miłego dnia.