Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kartagina czy te paski drogie - nie wiem, nigdy nie używałam. Po prostu gdzieś czytałam, że lekarze się tym posiłkują i samemu też można kupić.
Ale dziś śnięta jestem.
Ale dziś śnięta jestem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Z nospą też trzeba ostrożnie. A panikować nie ma sensu, bo stres do niczego dobrego nie prowadzi.

-* a jak po podszyciu? donosiłaś? bo ja ostatniej nie donosiłam do końca więc teraz się strasznie boję przyszłości a głównie infekcji bo przez nią dostałam skurczy.
faktycznie szyjkę najdokładniej bada się na usg dopochwowym. ja chodzę co 2,5tygodnia i za każdym razem gin bada szyjkę ręcznie i przez usg. a który teraz masz tydzień? bo skraca się podobno dopiero po 12-tym pod wpływem ciężaru
u mnie akurat "na stres" jako że każy ból brzucha kojarze ze skurczami i to powoduje u mnie stres,a no-spa jest rozkurczowa i jak ją wezmę jestem spokojniejsza,ja poprostu bardzo panikuje i nie umiem temu zaprzestaćA nospa działa na stres? O tym nie wiedziałam![]()