Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Wszystko mnie swędzi. Mam tak cholernie suchą skórę na rękach i plecach, że tylko siedzę i każę się drapać. Oszaleję![]()
Mnie nie chce nikt drapać

Cześć Biedronka

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wszystko mnie swędzi. Mam tak cholernie suchą skórę na rękach i plecach, że tylko siedzę i każę się drapać. Oszaleję![]()

, nie lubie byc okrągła jak księżyc w pełni, najlepiej się zawsze czulam z lekko "zapadniętymi" policzkami
Ale że mało która ciężarówka wygląda naprawdę sexy i atrakcyjnie (chyba, że zachodzące w ciążę supermodelki, a to też nie każda), to jedyne, co mnie pociesza...

to mu powiedziałam, żeby nie ruszał, bo tam jest dzidzia i tak podczas seksu to mi się w sekunde odechciewa...a poza tym zaczęliśmy raczej zadowalanie mojego męzulka bo mnie cos ta chcica II trymestru jakos nie dosięgła i poza tym boli mnie bardzo podczas