Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asiaf to bedziesz miała duzo pracy faktycznie na SDM ☺Super, że mimo ospy urodzinki się udały ☺To teraz bedziesz jeszcze czekać czy mały nie dostanie ospy. ...u nas jak mój syn zachorował to potem męża dorwalo bo niestety nie przechodzil w dziecinstwie.
Dziewczyny, macie jakieś fajne przepisy na tort? Szukałam i nie znalazłam niczego fajnego. Ratujcie u nas urodziny 11go, a impreza 14go.
Corrine, dobrej zabawy
Efka, ja na imprezę to zamówiłam, nie podejmuję się upieczenia porządnego tortu
natomiast dzisiaj piekę biszkopta, udekoruję go śmietanką kokosową (mleka nie możemy) i owocami coś w tym stylu Link do: TORT owocowy z bitą śmietaną kokosową
Ja będę pięć biszkopt i przekładać go domowym dżemem bez cukru plus kremy owocowe na maśle. Na to lukier. Robię też sama i barwie naturalnymi barwnikami (kupilam). Mam w planie piętrowy. Zobaczymy jak się uda; ). Do tego babeczki waniliowe, jakieś inne ciasto owocowe, może drożdżowe. Jedzenia nie robie.
Corrine, ucałuj od nas Aleksa!
Lafragola, zazdroszczę
Asiaf, jak tam, ospa jest?