reklama

Maj 2015

Odebrałam wczorajsze wyniki i o dziwo i mocz, i morfologia ok, a w poprzedniej ciąży wiecznie miałam z tym problem ;)
Poza tym ugotowałam obiad, ryba w pomidorach, ziemniaki i kefir i mnie po nim przeczyściło :/

reklama
No i mam rozwiercona 6- tke z lekarstwem i podejzeniem kanalowki. Jak zacznie kurewsko bolec to znaczu ze kanalowka i jutro na leczenie, jak nie to do piatkowej wizyty i plomba. Trzymajcie kciuki zeby nie bolalo !!!

A jesli chodzi o znieczólenie w ciazy to nie stanowi wiekszego problemu, nie ma osobnych znieczuleń dla cienzarnych najwyzej podaje sie mniej adrenaliny do zastrzyku. Lepiej znieczulic niz cierpiec.

reklama
A mnie dziewczyny duzo mniej mdli dzis i wczoraj (tyle ze nie ustapily od razu tylko tak jakby pomalu coraz mniej) ... zobaczymy czy te mdlosci pomalu naprawde mijaja czy to tylko chwilowa poprawa i co pokaze poniedzialkowa wizyta:) jestem dobrej mysli bo panika nic mi nie da - przynajmniej staram sie nie panikowac - nie mam wyjscia i musze poczekac do pon... :) ale bedzie stres przed sama wizyta....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry