Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mitaginka nie mam żadnych objawów. Czuje sie bardzo dobrze i nic mnie nie boli. Lekarka mi powiedziała ze nie zawsze sie krwawi i ze jak bede brac luteine to moga sie zaczac plamienia bo krwiak albo oprozni sie przez pochwe lub wchlonie sie do krwiobiegu
Katagorka ja tez dostalam lutke dopochwowo 2 razy dziennie.
Czyli wniosek taki ze kartę dostaniemy gdy będzie potwierdzenie z usg ze np bije serce i będą zrobione badania, no nic trzeba czekać chyba nie ludze się ze dziś kartę dostane...
Ewelina, niekoniecznie. To chyba zależy od lekarza. Co ma np badanie moczu czy morfologia do ciąży? Nie rozumiem. Jak ktoś ma inf w drogach moczowych lub niedokrwistość, to nie jest w ciąży? :-/
No np badanie z krwi beta hcg chyba trochę ma nie wiem sama, tak próbuje doszukać się kiedy dają.. Czy jest jakaś reguła czy jak po prostu im się przypomni np