Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bo ci podwójnie ciaze prowadzi, raz na NFZ żeby nie było podejrzeń z badaniami a raz prywatnie żeby kasę dostawał tak jak powinien, w sumie układ uczciwyoj nie nadrobie was![]()
ja mialam wczoraj wizyte i kwiatuszek ma 17,6 mm i 176 uderzen na minute i wszystko jest bardzo dobrze(tylko czasem ten brzuch mnie jeszcze pobolewa przez kilka sekund) i ide jutro na badania
chodze do lekarza prywatnie co prawda ale dal mi skierowanie na nfz (oczywiscie dzis poszlam rano do szpitala do niego po nie)
no i po badaniach ide znow za tydzien do szpitala i tam mi zaloza karte ciazya 6 pazdziernika mam prywatna wizyte i usg
![]()
jestem troche zdziwiona ze lekarz co 2 tygodnie mnie wola na wizyty...
asiaf- no właśnie z tą kartą masz rację. Mojej fasolince biło pięknie serduszko i ma już 17mm wiec czemu?!
To wybacz ale kasę d ciebie doi i tyle...Mi tez jeszcze karty nie zalozyl... a tez 17,6 mm i 176 uderzen - powiedzial tylko spokojnie karte zalozymy.... tyle ze pani w szpitalu kazala mi przyjsc z badaniami i zalozy szybciej karte...
asiaf ale on mi wizyty prowadzi co 2 tyg ale prywatnie![]()
a na nfz to bylam tylko po skierowanie i ide jeszcze raz przedstawic badania i karte zeby zalozyli ... a tak wiyty moje prywatne: 8 wrzesnia, 22 wrzesnia i 06 pazdziernika...