Czesc dziewczyny! ja juz po rozmowie z szefowa i cieszy sie razem ze mna! :-) pytala o plany urlopowe i wstepnie jej powiedziala, ale zgodzila sie pogadac o tym pozniej, jak juz bede miala plan.
Passoa jak tam plamienia? oby jak najszybciej przeszly, zebys nie musiala juz sie stresowac!
ewelina obys sobie z tym cisnieniem poradzila, bo jak nawet na sen wplywa to niefajnie :-( a co do usuniecia posta to nacisnij na dole "edytuj" a potem "usun". powinno zadzialac. serduszko ja widzialam w 6t0d. co do L4 to nie pomoge, bo ja nie bede brac.
Katka a wytlumaczysz mi co test pappa i dlaczego nie chcesz robic? ja nie mam pojecia o dalszych etapach ciazy i badaniach.
Matik a jak czesto bedziesz miala potem wizyty? ja mialam co dwa tygodnie, ale teraz juz nastepna za 3 tygodnie, a potem chyba juz raz w miesiacu.
Monika ciagniecie chyba sie w koncu uspokaja bo ja mam go juz duzo mniej
katagorka ja tez marze o grudniu! mysle ze po pierwszym trymestrze czas szybko juz leci!
co do lekow z progesteronem to ja biore mega dawke dowcipnie i najgorszy skutek uboczny to cera nastolatki, az wstyd

a w klotnie nie bede wchodzic.
karenm ale szybko zaczynalas zakupy w poprzedniej ciazy? to tak z ekscytacji? ;-)
anilek gratuluje tak udanej wizyty!!
Zahri co do filmiku to wystarczy wyciagnac komorke i sobie nagrac ;-) ja tak zrobilam juz drugi raz i planuje znow bo zdjecia albo nie daja albo jakies nieudane.
ja nie mam pojecia kiedy zaczniemy, ale mysle ze jakis ciuszek kupimy z okazji rozpoczecia drugiego trymestru ;-) a potem mysle ze bedziemy kupowac co miesiac po trochu.
dziewczyny, ktore pisza o wozkach, zalozcie prosze oddzielny watek o wozkach albo ogolnie zakupowy! ja jeszcze nie mysle o takich rzeczach, a jak juz bede planowac to bedzie sie latwiej odniesc. mysle ze inne dziewczyny tez by z takiego watku skorzystaly!