ja juz sie duzo lepiej czulam, a dzisiaj nagle wymioty. jestem w szoku, ale nie jest tak zle.
kropeczka a dlaczego myslisz ze odstawisz leki? cos gin mowil? ja biore, a nastepna wizytya dopiero na koniec 12tyg i nic nie mowila, zeby odstawic. ja bym sie chyba bala odstawic.
kropeczka, ewelina wasze nocne glody sa chyba normalne, bo mi gin na ostatniej wizycie powiedziala ze powinnam cos malutkiego zjesc przed snem bo przez te 8h to maluszek zglodnieje ;-)
Joan to moze najlepiej jakbyscie razem poszly oglosic dobra nowine w pracy? ;-):-) a jak brzuszek jest to tworz watek brzuszkowy i wrzucaj pierwsze zdjecie

u mnie jeszcze plasko, ale spodnie juz sie ciezko zapina, a co ciekawe to na wadze bez zmian.
Rukmini wg mojej gin nie ma problemu z lataniem w drugim trymestrze i ja tez planuje

a co do ograniczen to my zawsze duzo podrozowalismy i nie planujemy tego zmieniac, ale latac z dzieckiem albo zostawiac je dziadkom. zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. jedyne ograniczenie u was to pewnie faktycznie ten nudyzm,ale dacie rade!
Passoa Twoja wiadomosc w 100% oddaje to co mysle o swojej sytuacji! lepiej bym tego nie ujela! :-)