Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tak na chwilkę
Caly czas Was podczytuję
Ale nie zdążę wszystkim odp
Ja dzis drugi dzien na diecie dla cukrzyków masakra ile ja musze jeść no i trochę niw to co lubię najbardziej
No ale co się nie robi dla dzidzi
Dobranoc
MATIK ja tez jestem na tej diecie, wiec nie moge jesc tego na co mam ochote tylko to co musze by czuc sie lepiej i aby moje malenstwo mialo dobrze wiec zero slodyczy he ciesze sie ze nie mam na nie ochoty i juz od 2 tygodni nic slodkiego nie jadlam. Damy rade:-))
A ja witam się z pracy
Nikola dziś nie chciała do przedszkola jechać, ale mój chłop ją przekonał. Ale był płacz a w weekend tak chciała iść... Heh te dzieciaki
No uciekam i liczę, że dam radę trochę was podczytywać.
Udanego poniedziałku :**
Na czczo 96 jakoś tak ale po godzinie 167 50 mg glukozy.
No ja w zasadzie wczesniej tego nie Sprawdzałam ale dr stwierdziła ze sprawdzimy wszystko i dlatego tak szybko No ale wyszło na to ze dobrze zrobiła to przynajmniej mogę zareagować
Wczesniej piłam infolic i on właśnie reguluje tez cukier dzieki temu zaszłam w ciąże wiec moze wczesniej tez miałam z Tym problem
Nie smuć się wystarczy dieta i na pewno będzie dobrze mi tak powiedziała doktorka ale w czwartek mam od 10-14 badania wlasnie w poradni dla kobiet w ciąży które maja lub moga miec cukrzyce ciazowa... mozliwe ze dostane glukometr i bede musiala w domu mierzyc po posilku, doktorka moja powiedziala ze jak trzyma sie diete to powinno obejsc sie bez insuliny, oby ale damy rade Matik:-)