Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam. Tak ja jestem księgową.
Z becikowym to się sama wkurzyłam ze ograniczyli limitem dochodu.jak ktoś zaradniejszy to już nic mu się nie należy tylko ma płacić i płacić. Uczciwie oplacam od początku pracy zawodowej składki podatki i proszę. Nikt nie uwzględni ze ludzie zmuszeni są brać kredyty na mieszkanie z horendalną ratą. Do tego mam synka chorego na astmę azs i alergię na wszystko.-żłobki przedszkola nie dla nas bo nikt diety pilnować nie będzie a i po 2 próbach w żłobku po 3 dni spędziliśmy po 2 tyg w szpitalu.oplacic wiec musimy nianie i leki lekarzy małego.
To sobie popsioczylam.
Ktoś pytał z jakiego okresu biorą zarobki do limitu becikowego- średnia z roku poprzedzającą złożenie wniosku.
Gratuluję :* super, że wszystko jest dobrzeWitam
Ja po wizycie
Usłyszałam bicie serduszka mojego Skarbka- teraz mam porobić zlecone badania i przyjść mniej więcej za miesiąc i wtedy mi założy kartę ciąży i może da zwolnienie z pracy- bo teraz wszystko jest ok i musi mieć badania je oblukać i stwierdzić co dalej- ja oczywiście pójdę jakoś wcześniej do niego, bo chciałabym na Wszystkich Świętych pojechać do rodziców na spokojnie
Ciąża jest młodsza, bo wg OM: 9 tydzień a wg USG: 7,5 tygodniaWszystko jest "CACY"
):-):-):-):-)
No nie do konca bo my rodzimy w maju 2015 na zlozenie wniosku mamau rok, jak zlozymy przed październikiem albo listopadem to biara pod uwage srednia z dochodow z 2013 jak po to z 2014.