reklama

Maj 2015

Czarnulka, tez mam wizytę 26.11 ;)

Kokardkaa, tez śpię na brzuchu, a konkretnie z jednym kolanem zgiętym z boku, wiec ciężar nie jest tylko na brzuchu i tez nie wiem czy powinnam.

U mnie drugi dzien bez bólu glowy - po 1,5 tyg bólu to mile, ze wreszcie odpuścilo. Dla męczących sie jeszcze - jest nadzieja, ze przechodzi. Dopiero teraz rozumiem przestrogi o jechaniu w góry w ciąży, zmianie wysokości i ciśnienia - przez ostatnie dni jak tylko kucam czuje takie uderzenie do mózgu, jak wstaje z fotela itp. Nie wiem jak moja głowa teraz by zniosla wycieczkę do zakopca, wiec lepiej ze byliśmy wczesniej :)

Dobrej nocy bez bolących glów :-*

reklama
Ja ostatnio jak położyłam się na brzuchu z kolanem właśnie podcignietym to mnie maleństwo popukalo i juz od tamtej pory nie leże na brzuchu :-P

Vivid a na którą masz ta wizytę? :-) ja idę na 10.20 ;-)

Też sypiam na brzuchu ze zgiętym kolanem.
Na razie z tego nie rezygnuję. To moja ulubiona pozycja.

No ja tez tylko tak umiem usnac. Nawet jak położe sie na boku i męża oplote rękami i nogami, to po minucie wracam na brzuch ;)

Czarnulka, ja jak zwykle później, bo o 15.30, po pracy.

Ostatnia edycja:
kokardka ja jeszcze śpię na brzuchu ( póki mogę to korzystam). To moja ulubiona pozycja.

Czarnulka jak takie krótkie spięcia to raczej nie powinnaś się mocno stresować. U mnie trwały długo i brzuch był jak kamień przez kilkanaście minut.

Bella współczuję tego uciążliwego bólu głowy!

Beata proszę się niepotrzebnie stresować!! Bierzesz magnez?

No właśnie z tym cisnieniem tez różnie raz mam 135/80 a zA chwile 120/55 szok, zwykly parecetamol na mnie nie dziala a co myslicie o apapie extra? Pomagal mi ale boje sie teraz wziąć.

No właśnie ja też nie chce rezygnować ze spania na brzuchu bo to moja ulubiona pozycja. I też śpie z podciągniętą jedną nogą więc nie całym ciężarem. Wyciągnełam też poduszke z poprzedniej ciąży ale chyba jeszcze za wcześno bo mi przeszkadza a z synkiem nie wyobrażałam sobie bez niej nocy ;)

reklama
kokardkaa ja właśnie nie miałam tej poduszki, mam inne podłużne ale niewygodnie mi było.

Beata ja nie biorę magnezu. Podpytaj w aptece jakiś z dużą zawartością magnezu w mg w rozsądnej cenie. Wybór jest ogromny na rynku. No i pomyśl o diecie bogtej w magnez. Dieta potrafi dużo zdziałać.

Dziewczyny pijecie kawę kofeinową. Ja grzeszę rano i z 1 łyżeczki sobie robię. W knajpkach zawsze biorę bezkofeinową.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry