reklama

Maj 2015

Witam.wlasniw ktoś pytał o luteine ja co prawda biorę duphaston ake jeszcze biorę ok 3 tyg bo tyle mi zostało tabletek. Lekarz ostatnio mi przepisał 4 opakowania i kazał brać aż się skończą.

Ja po basenie zakładam sobie lactovaginal rewelacja moim zdaniem wiec jak macie problemy z jakimś dyskomfortem polecam.

reklama
nieśmiała sto lat i spełnienia marzeń :-)
bella no właśnie, może my nawet nie wiemy, że mamy podwyższone CRP, bo go nie sprawdzamy... nie wiem, dobrze,że masz wizytę, to przyciśnij gina jeszcze o to... masz wyjść stamtąd uspokojona! ;-)

co do kwasu foliowego to mi też gin mówił, żeby nie brać już samego tylko np w witaminach albo nawet wcale, jak nie chcę brać witamin

U mnie dziś nerwowy poranek. Znów od 3 do 5 bezsenność, więc kiedy M. mnie obudził, to byłam już zła, potem Martynka kaprysiła, marudziła, nie chciała się ubrać i zebrać do przedszkola, potem na parkingu przedszkolnym nie miałam gdzie stanąć, więc zastawiłam inny samochód i nerwówka, żeby szybko małą przebrać, zanim ktoś będzie chciał wyjechać. Na męża mam focha, mąż na mnie, my na Martynkę, Martynka na nas ;-)

Hej dziewczynki:)

Mi własnie lactovaginal też pomaga bardzo i kora dębu (nasiadówki) i jest o niebo lepiej:) bo w pewnym momencie tak mnie tam bolało wszystko, że masakra... A wycieka masa tabletkowa i tak musi być niestety:/

Didi super, że czujesz ruchy!:) Ja nic jeszcze nie czuję, ale chuderlakiem nie jestem, więc pewnie jeszcze troszkę sobie poczekam:D

Bella to crp na szczęście nie jest jakoś strasznie podwyższone, podpytałabym jeszcze raz lekarza, ale jak mówił żeby się nie martwić poprzednio to bym się nie martwiła... Powodzenia na wizycie:)

Nieśmiała 100 lat i spełnienia marzeń!!!:D

Ostatnia edycja:
A bo wszystko sie zaczelo od pobytu w szpitalu w 10 tygodniu z powodu krwawienia. Zaczeli mi robic badania i min to crp. Tam norma byla do 1 a ja mialam 1,23, wiec prawie że norma, ale niestety mądrzy lekarze zdecydowali, że dadzą mi antybiotyk amotaks. Po amotaksie dostałam grzybicy i crp zamiast spaść to urosło i tak się ciagnie aż do teraz. Brałam Pimafucin, macmiror ale ciągle czuje, że nie jest ok.

Niesmiałą\a 100 lat i spełnienia marzeń!!!

Bella po pimafucinie grzybica nie przeszła? Ja teraz biorę...

verna ta masa tabletkowa jest irytująca niestety :/

Dziś muszę zakupić pregnę. Jutro powtarzam znowu badania, a w poniedziałak wizyta, ciekawe czy z usg :)

Eweli85, my byliśmy wczoraj na Głupim i Głupszym. Film jako taki, bylo pare scen, na których mozna bylo sie pośmiać, ale jakis chłopak siedzący z tylu rżał takim głupim śmiechem co chwila, jak publiczność w serialach w stylu comedy central. Bardzo irytujące to bylo.
Oprócz wstawania na siku raczej nie mam problemu ze spaniem. Choćby dziś - nastawilam budzik na 8, a obudziłam sie przed 10...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry