Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zmeczenie chyba wrocilo... ale ojawy nadal dosyc slabe wiec czasem sie martwie, dobrze ze piersi nadal bola ;-) wiec spanie na brzuchu odpada, ale jeszcze do niedawna spalam.

nie zastanawiaj sie lepiej jeszcze co by bylo gdyby, juz niedlugo bedziesz wiedziec. my troche nawet chcielismy dwojke, bo po dlugich i trudnych staraniach byloby "z glowy", ale chyba jednak lepiej i latwiej z jednym.
ogolnie to po calych dniach nic mi sie nie chce, wszystkim sie martwie i wszystkim przejmuje, nie wiem po co na zapas ale tak juz mam eh :-\ Bardzo sie boje wizyty poniedzialkowej czy wszystko ok i czy tak czasem to nie ciaza blizniacza, ja wiem ze teraz pewnie wszystkie na mnie najedziecie ale ja naprawde bym sie zalamala na wiesc o o blizniakach, wiązaloby sie to z wieloma problemami jedno z nich to za malenkie mieszkanie...i inne czynniki ja tu w DE jestem sama z moim, nie wiem jakbsmy sobie z tym wszystkim dali rade, poprostu oszaleje do poniedzialku.