reklama

Maj 2015

Czarnulka No ja jak wcześniej plamiłam to tez rezygnowalismy ze wszystkiego potem już było ok to sie okazalo ze grzybek i znów zakaz to teraz znów się okazało że zapalenie pęcherza i boli mnie i szczypie wszystko na dole wiec znów pod górkę ale odkąd mój wie że bedzie synek to mówi że nie musimy sie kochac nawet do konca ciazy byle by z antosiem i jego mamusia było wszystko ok wystarcza mu przytulaski:-)

reklama
No wlasnie gola cipka przypomina mi cipke mojej 2 letniej corki... Dla mnie jak sie facetowi lysa podoba to ma jakies zapendy pedofilskie... Lysa jest u dziecka anie u doroslej kobity...

Rukmini ja bylam nawet wygolona jak rodzic zaczelam ale do porodu i tak ci miejsce ciecia krocza maszynka taka elektryczna przejedzie. Mi tak bzykla i lysiutka tam bylam przy samym ujsciu gdzie mi sie nigdy nie uda wygolic dokladnie. Wiec nawet jakbys przyszla zarosnieta jak bubr to nikt na to nie zwroci uwagi. A ginowie za owlosienienu modych kobiet nawet chwala...

Wiedziałam ze to ci chdzi po głowie:-p Asiaf . Nie mój facet nie ma na 100% zadnego popedu do dziewczynek małych .
Wielu facetów lubi zerówke jak mu sie tam nic nie plata hehe alee mam swiadomosc ze sa tez tacy co lubia myszke zarosnieta :-) A co do ginów to jest różnie z tym bo znajomej lekarz powiedział ze mamy 21 wiek i pora zrobic cos z tym buszem a byla to mloda laska rozumiecie ja bym m chyba sypła lubie miec tam zeero ale szanuje to ze ktos woli inaczej :-)

Asiaf mnie nikt cale szczescie przed porodem nie golil :)

Rukmini mam podobny problem z krostkami po goleniu jakTy i strasznie mnie to irytuje!!! Jak tylko bede mogla( od razu po karmieniu) ide na komplet laseru.

Jak jiz mialam parte to bylo mi calkiem obojetne co tam sie dzieje :p ale nawet nie poczolam chciala bym miec taka maszynke jak ona miala, na gladko ale bez naciagania no przylozyla i wygolilo bez zaciecia itd. Bajer.
A gin jakby skomentowal moj zarost to bym to zglosila tym barsziej ze ginekolodzy polecaja zeby byly tam wloski bo to zdrowsze i bardziej higieniczne. A lyso miec zeby wlosy w zeby nie wchodily to lenistwo i brak akceptacji ze strony chlopow. Ciekaw czy oni sobie gola na zero zeby nam wlosy w zeby nie wchodzily...

Rukmini ja bylam nawet wygolona jak rodzic zaczelam ale do porodu i tak ci miejsce ciecia krocza maszynka taka elektryczna przejedzie. Mi tak bzykla i lysiutka tam bylam przy samym ujsciu gdzie mi sie nigdy nie uda wygolic dokladnie. Wiec nawet jakbys przyszla zarosnieta jak bubr to nikt na to nie zwroci uwagi. A ginowie za owlosienienu modych kobiet nawet chwala...
Mnie średnio obchodzi, co sobie ginekolog, czy inny lekarz pomyśli.
Chodzi mi tylko i wyłącznie o to, jak ja się będę z tym czuła. A będę się czuła fatalnie, zażenowana itd.
I nie sądzę, żeby nawet przy porodzie nie miało to dla mnie znaczenia. Wtedy będzie i tak tyle stresu, że dodatkowego nie chcę sobie dokładać.

Sesja laserowa to koszt kilkuset zł (200-800) - zależy od miejsca, ilości owłosienia, a także od samego lasera, od miasta, gabinetu itd.
A takich sesji trzeba 3-6, może więcej czasem.
Zacznę już sobie odkładać.

edit

Mój sobie czasem goli na zero.
A wtedy ja strajkuję i go nie dotykam, aż zarośnie. ;)
Tzn. nie mam na myśli buszu! NIE! Chodzi mi o ładnie przystrzyżoną kępkę w odpowiednim miejscu, nic więcej.
Inni na zero czasem mi się podobają, ale mój własny nie.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry