reklama

Maj 2015

Magnesia jak tylko chwilę wypchniete to może dzidzia. Stawianie to takie jakby skurcze wtedy brzuch jest twardy mocno i pobolewa. I tak kilka razy dziennie.

Dziewczyny na pewno kropeczki winne Katagorka jak wróci pewnie powalczy z tym.
Choc dziwne ze adminka nie podała jej ze takich osób nie ma.moze jest ba forum inna Lisica BEZ Kropki.

Ja synkowi chce kupić duplo laptop edukacyjny i jakiś zestaw do ciastoliny. Zresztą moje dziecię ciągle coś od nas dostaje wiec to żadne święto dla niego

reklama
Dzień dobry w południe ;-)
Nie daję rady być na bieżąco po wieczorze i poranku, za długo jestem offline ;-)
Spię w kratkę budzę się co 2 godziny, siku, picie i przewracanie się z boku na bok...

Śnieg mokry pada, ja i tak nie wychodzę ale jest szaro buro, nic się nie chce.

Kasie - wszystkiego co najlepsze dla Was, spełnienia marzeń, zdrowych dzieci :-)

Co do szczepień do ja na razie nie orientuję się, kompletnie nie znam się na niczym związanym z dziećmi :zawstydzona/y:

Lisico trzymam kciuki aby lekarz optymistycznie rozwiał wątpliwości co do toxo.

Mitaginka lekarz kazał brać magnez i nospe. No biorę jeszcze ciągle duphaston na tego krwiaka ale to chyba nie ma wpływu. Jak leżę jest ok a ze mogę pozwolić sobie na lezenie bo jestem na l4 mały jest u niani do 16 potem mąż ogarnia nim zakupy spacery a w domku bawię się nim w zabawy siedząc leżąc.staram się nie brać nospy za dużo bo magnez ok ale z ta nospa jest roZNie wiec jak pomaga oszczędzanie się to wolę to niz leki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry