Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Domi fajne ale bodajże przedwczoraj mój telefon nie wyrabialial przy takiej produkcji i musialam wyłączyć subskrybcje a i tak cala noc przychodziły powiadomienia
A ja wczoraj za wiele nie zjadłam i wieczorem zaczęło mnie ssać i byłam taka głodna, że już prawie głowa zaczęła mnie boleć.. Nie chciało mi się iść i wymyślać jakiegoś jedzenia, więc poobracałam się kilka razy wokół własnej osi i udało się usnąć. Dziś jestem śnięta.
Mam taki problem bo termin na usg mam 1.12 a na stronie internetowej mojej ginki pisze ze jej nie ma do 3.12 i nie mam pojecia o co chodzi...dzwonie tam ale sekretarka automatyczna sie wlacza i mowi to samo, eh nie rozumiem jak moze tak byc
Matik susel zarządza lista ale ona odzywa się co parę dni także lepiej na priv do niej napisz ja szykuje się do wizyty odezwę się jakoś po a mam na 10:30... Matik lisica majówka jup &&&& (i gdyby ktoś jeszcze to również)